Principy ochrany soukromí na Parfemy.cz

Parfemy.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 2 500 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 313
Menu

Recenze Nina Ricci Premier Jour - EDP TESTER

Kód produktu: pTESTER149

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Pfe | 13. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    celkem dobré

  • Dagmar Widenková | 8. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Není co dodat, paráda.

    • Pro
    • Velmi příjemná vůně pro ženy, které mají rády nasládlé vůně.
  • ividol | 6. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Vybrala jsem si jen podle značky a názvu a jsem naprosto spokojená a určitě si tuto značku budu kupovat opakovaně. Doporučila jsem svým známým a jsou spokojeni jako já.

    • Pro
    • Krásná vůně, dlouho vydrží, hodí se na všechny příležitosti,
  • 17. únor 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    Doporučuji všem, kdo mají rádi lehkou, svěží vůni s plným srdcem.

    • Pro
    • Okouzlující, typická Nina Ricci.
    • Proti
    • Nemám nic proti.
  • 8. leden 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Tuto vůni používám již několik let, nepodařilo se mi najít změnu. Ale to je jistě jen osobní záležitost

  • Alena Hajská | 20. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    jsem s ní spokojená, je to moje oblíbená denní značka

    • Pro
    • příjemná, jemná
    • Proti
    • dříve vyprchá
  • 26. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    vhodná na léto

    • Pro
    • mladistvá vůně
  • 6. červenec 2010

    Celkové hodnocení: 80%

    za nákup stojí

    • Pro
    • dobrá vůně,skvělá značka
    • Proti
    • mám ráda lehčí vúně,tato mi múplně nesedla
  • Ludmila Strejcová | 20. leden 2010

    Celkové hodnocení: 80%

    Tuto vůni používám již několik let, jsem s ní velmi spokojená a i moje okolí ji hodnotí jako tu, která se pro mě hodí. Je vhodná pro letní i zimní období, pro denní použití.

  • Kozderková Hana | 27. prosinec 2009

    Celkové hodnocení: 100%

    Z mnou vyzkoušených vůní je to jednička! Zastavují mě lidé a ptají se co je to za vůni! Používám Ninu Ricci denně a při všech příležitostech.Je podmanivá,jemná,zaujme každého! Proto všem tuto vůni doporučuji!!!!

    • Pro
    • Hodně lidí zaujme a ptají se co je to za nádhernou vůni! Je prostě jedinečná!
  • 9. prosinec 2009

    Celkové hodnocení: 90%

    Parfém mám ozkoušený. Příjemná dlouhotrvající vůně. Určitě bych ho doporučila.

    • Pro
    • Příjemná, dlouhotrvající vůně. Dobrá cena.
  • 8. srpen 2020

    Celkové hodnocení: 80%

    • Pro
    • Příjemná vůně všemi chválená.
  • 1. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 90%

  • 13. duben 2013

    Celkové hodnocení: 90%

  • 12. srpen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

  • 4. květen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

  • 23. březen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

  • 15. březen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

  • 19. leden 2012

    Celkové hodnocení: 90%

  • 8. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%