Principy ochrany soukromí na Parfemy.cz

Parfemy.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 2 500 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 313
Menu

Recenze Jil Sander Jil - EDP

Kód produktu: pJS064

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 13. duben 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    Jeden z mých nejoblíbenějších parfémů. Používám spíše sladké vůně, proto pro někoho tato pudrová, sladká vůně může být nepříjemná, ale já ji mám moc ráda, protože je "jiná" :)

  • Jarka | 23. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 50%

    víckrát bych už nekoupila

    • Pro
    • hezká vůně
    • Proti
    • malá výdrž
  • abrand | 10. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    spokojenost

    • Pro
    • krásná vůně
  • nadja | 18. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    parfém je kvalitní s nezaměnitelnou vůni a krásným flakónem, vůně dlouho vydrží.

    • Pro
    • velmi krásná trvanlivá vůně, je nevšední
  • 26. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    vše OK, rychlé dodání, spokojenost.

    • Pro
    • super
  • 26. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • příjemná vůně, která dlouho vzdrží
  • Jan Grünvald | 11. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Příjemná vůně, která při pravidelném používání podtrhuje osobnost ženy. Patří mezi nejoblíbenější vůně mé manželky již delší dobu.

    • Pro
    • Příjemná vůně, zkušenosti z minulosti
  • Jarka =) | 11. březen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    dlouho trvající vůně která mi sedí.jeto ve velmi vyhodnem balení. tuto vonavku hodnotím velmi dobře všem zenam moc doporučuji =) =) =)

    • Pro
    • příjemná vůně,hezký flakon
    • Proti
    • žádné
  • Žaneta Bohatová | 3. červen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Je úžasná,ale chce to větší balení

    • Pro
    • jemná,ženská,krásná vůně
    • Proti
    • mohla by být výraznější o něco,někdy je decentní a nevíte o ní
  • Zdeňka | 2. leden 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    bez připomínek

    • Pro
    • jemná,příjemná vúně,neagresivní, dlouho přetrvávající podle vzorku v časopisu snadno dostupný nákup přes internet
  • Ilona | 25. prosinec 2009

    Celkové hodnocení: 90%

    Produkt jsem vybrala jako dárek pro dceru. Je velice spokojená. Doporučuji produkt ostatním, velice příjemná vůně.

  • 13. listopad 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Používám tuto vůni už dlouho a jsem spokojená. Je to čistá, příjemná, lehká vůně, připomíná mi vůni mýdla. Dlouho vydrží.
  • 4. prosinec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 26. listopad 2016

    Celkové hodnocení: 20%

  • Vera | 23. květen 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    darek

  • 15. květen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 5. březen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 26. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 28. květen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

  • 19. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%