Principy ochrany soukromí na Parfemy.cz

Parfemy.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 2 500 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 313
Menu

Recenze Issey Miyake L´Eau D´Issey - EDT TESTER

Kód produktu: pTESTER316

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 24. září 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Okouzlující vůně

  • 18. srpen 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Issey Miyake L´Eau D´Issey toaletní vodu používám asi patnáct let a jsem s ní naprosto spokojena.

  • 30. červenec 2020

    Celkové hodnocení: 60%

    Vůni jsem objednávala podle recenzí. Bohužel, to není moje vůně, cítím nezralé ovoce, nezralý meloun. Mému okolí voní, snad si zvyknu

  • 9. květen 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    mám ráda tuto vůni a používám ji dlohodobě, tentokrát byla i cena velmi příznivá

  • 7. březen 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Skvělá vůně

  • 29. říjen 2019

    Celkové hodnocení: 90%

    Tuto značku používám již hodně let a stále mi vyhovuje, ale každému nemusí vyhovovat, což jsem si ověřila u své známé.

  • 9. září 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Dlouholetá zkušenost a spokojenost

  • 18. srpen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Příjemná

  • 9. červen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    nevtíravá vůně, používám leta

  • 27. květen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Letní příjemná vůně

  • 18. duben 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    nádherná vůně

  • 16. prosinec 2018

    Celkové hodnocení: 80%

    Produkt je skvělý a manželka jej používá už déle než dva roky

  • 18. září 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    zvláštní

  • 13. červenec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    příjemná vůně

  • 23. červen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Vůni mám vyzkoušenou, jsem spokojená, že dlouho vydrží. Doporučuji.

  • 4. červen 2018

    Celkové hodnocení: 90%

    Mám pocit, že vůně nevydrží delší dobu, jinak toto používám už několik let, proto si to objednávám.

  • 30. duben 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Je to moje oblíbená vůně, kterou používám již pár let.

  • 6. prosinec 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem spokojená s vůni, která se hodí na zimu.

  • 4. prosinec 2017

    Celkové hodnocení: 90%

    Tento parfém mám již potřetí, vůně je mi příjemná, vyhovuje mi.

  • Růžena | 4. listopad 2017

    Celkové hodnocení: 90%

    skvělá a příjemná vůně, vydrží téměř celý den