Principy ochrany soukromí na Parfemy.cz

Parfemy.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 2 500 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 313
Menu

Recenze Guess Dare - EDT

Kód produktu: pGE028

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 16. listopad 2018

    Celkové hodnocení: 90%

    Vyzkoušeno na více osobách, na každém voní úplně jinak.

    • Pro
    • Nenadchne, ani neurazí
    • Proti
    • Dle recenzí jsem čekala větší pecku :)
  • 17. září 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    příjemná vůně,celkem dobrá výdrž vůně, pěkný flakonek

  • Jana | 7. srpen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    oblíbená vůně

  • Jana | 7. srpen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    oblíbená vůně, balení do kabelky

  • 18. říjen 2016

    Celkové hodnocení: 70%

    jemná, nevtíravá vůně, ale přesto stále velmi elegantní, vhodná na den, škoda jen že je to EDT, musí se aplikovat častěji, ale i přesto skvěle voní.

  • 30. květen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    vyzkoušela jsem vůni krásně voní

    • Pro
    • příjemně mi voní
  • Dagmar | 31. květen 2015

    Celkové hodnocení: 40%

    špatná volba, vůně mi vůbec nevyhovuje

    • Pro
    • nic
    • Proti
    • nelíbí se mi vůně
  • 21. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    velké balení vůně za bezkonkurenční cenu svěží vůně, která vydrží dlouho krásné balení toaletní vody

    • Pro
    • svěží a energická vůně
    • Proti
    • nic
  • 6. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Cena ... super! Vůně ... elegantní/svěží! Flakónek .... hravý! Výdrž ... celkem dlouhá! ... Zařadil se mezi mé oblíbené parfémy.

    • Pro
    • Nádherná svěží vůně .... velmi mile mě překvapil a určitě si ho zase brzy pořídím! Flakónek je elegantní.
  • 15. únor 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • příjemná vůně
    • Proti
    • žádná
  • 3. listopad 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Příjemě voní ale trochu kratší výdrž
  • 23. listopad 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • příjemná vůně
    • Proti
    • nic
  • 26. březen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

  • 1. listopad 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 18. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 2. červen 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    :-)

  • 15. květen 2015

    Celkové hodnocení: 90%

  • 20. duben 2015

    Celkové hodnocení: 90%

  • 4. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 20%

  • 29. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 80%