Principy ochrany soukromí na Parfemy.cz

Parfemy.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 2 500 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 313
Menu

Recenze Dior Fahrenheit - EDT

Kód produktu: pCI006

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 12. červen 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Kupuji Fahrenheit od doby ,co přišel na trh...

  • 4. květen 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Nádherná vůně

  • 25. září 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    letitá zkušenosr

    • Pro
    • příjemná intensivní vůně
  • 23. září 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Manžel je s toaletní vodou velmi spokojen, proto si ji koupil opakovaně.

  • 22. listopad 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    je to velmi příjemná vůně

  • 11. červen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Kupuji Fahrenheit již skoro 30let...

  • Ivana | 20. listopad 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Příjemná a dlouhotrvající pánská vůně.

  • 3. listopad 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    mužná vůně

  • 25. září 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Zakoupeno jako dárek na vyžádání manželem, který je s tímto produktem opakovaně spokojen

  • 10. červenec 2017

    Celkové hodnocení: 40%

    ůlolol.kgj.kgj.ogilil. kzfukuik kuzfkuzfk kufkzfuk

  • Jarmila | 1. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    parfém znám již řadu let a moc jsem s ním u partnera spokojená

    • Pro
    • pro mě nejlepší vůně pro mého partnera
  • Hana Zachařová | 6. červen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    tuto parfémovou vodu jsem koupila jako dárek, již jsem ji koupila i dříve,jelikož je to oblíbená značka

  • 7. květen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    oblíbená a léty ověřená značka

  • 7. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    znám, pravidelně kupuji

  • 7. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Pro mě je to úžasná smyslná vůně

  • 4. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento parfém jsem kupovala již dříve i kdyz jsou aktuální jiné vůně vracím se občas k jeho nakupu

  • 18. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    tato toaletní voda patří mezi ty, které mi maximálně vyhovují

    • Pro
    • výhodná cena za velké balení
  • 15. září 2015

    Celkové hodnocení: 60%

    Podle popisu vůně jsem očekával jinou vůni.

  • Mey | 29. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Jednou jsem k objednanému parfému dostala vzorek tohoto a zalíbil se mi...tak jsem si počkala na vhodnou příležitost...

    • Pro
    • Manžel mi voní :-)
  • 28. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    doporucuji I pro dlouhou vydrz

    • Pro
    • vune perfektni zeny by si rady koupily i pro sebe ale nesmi vedet, ze je to toaletni voda pro muze
    • Proti
    • cena v malem baleni