Principy ochrany soukromí na Parfemy.cz

Parfemy.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 2 500 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 313
Menu

Recenze Calvin Klein Eternity - EDP

Kód produktu: pCK006

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 2. červenec 2021

    Celkové hodnocení: 100%

    Nádherná vůně, ke které se pořád vracím.

  • 28. duben 2021

    Celkové hodnocení: 100%

    Příjemná vůně

  • 29. březen 2021

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám již přes 30let, několikrát jsem zaměnila za jinou značku, nakonec jsem vzdy vrátila k teto lety prověřené 7

  • 19. únor 2021

    Celkové hodnocení: 100%

    Letitá srdcovka, stále se k ní vracím z jakéhokoliv pokusu o změnu.

  • 5. leden 2021

    Celkové hodnocení: 100%

    krásná vůně, příznivá cena

  • 28. prosinec 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám již mnoho let, doposud mne jeho vůně neomrzela. Mám i zkušenost, že mě ženy zastavují a ptají se čím voním....:-)

  • 27. listopad 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Krásná vůně.

  • 9. listopad 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Příjemná vůně.

  • 19. říjen 2020

    Celkové hodnocení: 20%

    Vůně neodpovídá parfému,

  • 11. červenec 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Pro ně klasika, objednávám pravidelně a stále to je můj top parfém.

  • 2. červenec 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Vřele doporucuji

  • 12. červen 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Je oblíbený manželky

  • 24. duben 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Je to pro mě nová vůně, slyšela jsem o ní, chtěla jsem zkusit, nezklamala mě, příjemná vůně pro běžný den....

  • 6. duben 2020

    Celkové hodnocení: 60%

    Mi tato vůně nevyhovuje

  • 30. březen 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    opakovaný nákup, spokojenost

  • 10. březen 2020

    Celkové hodnocení: 80%

    Pro mě nová vůně, byla jsem zvědavé a nejsem zklamaná. Je výrazná, zpočátku možná až příliš, ale jakmile se rozloží, je příjemná, trochu pudrová, taková "čistá". Malinko, ale opravdu jen nepatrně mi připomíná Chanel n. 5

  • 10. březen 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Kupuji tento produkt již několik let, moje nejoblíbenější vůně.

  • 27. prosinec 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Rychlost dodání

  • 16. prosinec 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    koupeno jako dárek nemohu hodnotit

  • 17. listopad 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Ok vůně, unisex