Principy ochrany soukromí na Parfemy.cz

Parfemy.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 2 500 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 313
Menu

Recenze Bvlgari Omnia Crystalline - EDT

Kód produktu: pBV039

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 26. duben 2021

    Celkové hodnocení: 100%

    krásná vůně

  • 2. duben 2021

    Celkové hodnocení: 90%

    Produkt používám již asi 12 let. Doposud jsem si nevybrala jiný. Vůně mi vyhovuje, doporučuji.

  • 1. březen 2021

    Celkové hodnocení: 100%

    Již jsem používala, výborná vůně

  • 21. únor 2021

    Celkové hodnocení: 70%

    Nevím s tou vůní nevím není špatná jemná a určitě si ji objednám.

  • 18. únor 2021

    Celkové hodnocení: 100%

    vonná klasika

  • 12. leden 2021

    Celkové hodnocení: 100%

    Poprvé jsem vyzkoušela a super vůně.

  • 14. prosinec 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Kolikrát jde cítit i z vypraných věcí - nepoužívám aviváž, ale jen kapsle na praní. Vůni používám denně už mnoho let a neměnila bych. Kupuju po více baleních najednou, aby mi vydržela na rok a já nemusela stále shánět.

    • Pro
    • Dlouhá výdrž vůně Nádherná vůně, kterou mi každý chválí Zajímavý flakonek jako všechny od BG
  • 9. září 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Miluji tu vůni, I přes slabší výdrž jakož to u větsiny 'fresh' vůní si jí opakovaně kupuji.

  • 27. prosinec 2018

    Celkové hodnocení: 10%

    Toaletní voda je nekvalitní a není cítit vůbec. vyzkoušelo více žen.

  • 18. prosinec 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    příjemná vůně

  • 10. září 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    A tak jsem spokojen i já

    • Pro
    • Manželka je s ním již dlouhá léta spokojená
  • 10. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám řadu let, neumím si v tuto chvíli vybrat jinou vůni, která by mi seděla

    • Pro
    • Moje jediná vůně již řadu let
    • Proti
    • Asi slabší výdrž i když okolí cítí déle než já
  • 7. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem spokojena.

    • Pro
    • Koupila jsem si tuto vůni, protože se mi v minulosti líbila původní (hnědá) Omnia. Musím říct, že tato je oproti původní slabší a méně nápaditá, ale i tak je dobrá.
  • Pěničková Vladimíra | 30. leden 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Vůně příjemně voní a taky vydrží po celý den,stále ji cítím.Jěště bych chtěla vyzkoušet parfémovou vodu,jinak jsem s vůní toalet.vody velice spokojená.

    • Pro
    • Je to moje oblíbená značka s kterou jsem moc spokojená
  • Veronika Táborská | 2. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    produkt jsem si vybrala na doporučení své známé a jsem s ním natolik spokojena, že ještě dlouho nehodlám používat jiný :)

    • Pro
    • krásná vůně, používám již 7 let
    • Proti
    • nic
  • ver | 5. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Mám s tímto produktem již zkušenosti - pozitivní.

    • Pro
    • Příjemná, jemná vůně
  • 25. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    je to úspora času

    • Pro
    • Jsem spokojena
  • HANA | 7. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    CHVÁLÍM VŠE

    • Pro
    • vše
    • Proti
    • nic
  • 1. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Tuto vůni jsem poznala od kamarádky,velmi mě zaujala.I když používám i jiné vůně, k této se stále vracím.Je jemná, dodává pocit sebevědomí a vyjímečnosti.Rozhodně všem doporučuji.

    • Pro
    • příjemná,svěží vůně,dlouho vydrží,stále se k ní vracím
  • LENKA | 25. květen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    VELICE PŘÍJEMNÁ LEHKÁ VŮNĚ

    • Pro
    • POUŽÍVÁM HO JIŽ DLOUHO. JEHO VŮNĚ JE PRO MĚ PŘÍJEMNÁ A HLAVNĚ JÍ SAMA NA SOBĚ NECÍTÍM,ALE OSTATNÍ ANO