Principy ochrany soukromí na Parfemy.cz

Parfemy.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 2 500 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 313
Menu

Recenze Boucheron Quatre Pour Femme - EDP

Kód produktu: pBU025

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 3. červenec 2020

    Celkové hodnocení: 90%

    Co bych vytkla je špatná orientace výběru parfému,protože číslo parfému tam není na skleničkách také ne .Koupila jsem si ho na doporučení kamarádky a ta znala značku, ale konkrétně nevěděla který to je .protože ho dostala,tak jsem ho kupovala na slepo,voní hezky ,ale není to co jsem chtěla.

  • 27. duben 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Krásná, svěží a dlouhotrvající vůně, budu se k ní ráda vracet. Doporučuji

  • 19. březen 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Vše super.

  • 11. listopad 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Krásná vůně na zimní období a vydrží celý den.

  • 9. listopad 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    moje nová oblíbená vůně

  • 3. květen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Jemná, lehká a decentní parfémovaná voda

  • 15. březen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Příjemná, jemnější vůně, vhodná na jaro a léto. Dobrá výdrž.

  • 9. září 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    jemný, letní, nevtíravý

  • 6. srpen 2018

    Celkové hodnocení: 80%

    po rozložení mi není moc příjemná, (jakoby příliš "citrónová", s takovým jakoby "olejovým" nádechem.., evokuje dezinfekční kosmetický prostředek.. Na jiné osobě - i v kamenném obchodě - pro mě byla mnohem přitažlivější, ale tak už to bývá, to se může stát.. Jinak ale vůně není nezajímavá a věřím tomu, že někoho nadchne a sedne mu

    • Pro
    • vůně není špatná, není tuctová, drží celý den
    • Proti
    • po rozložení mi není moc příjemná, (jakoby příliš "citrónová", s takovým jakoby "olejovým" nádechem..), evokuje dezinfekční kosmetický prostředek.. Na jiné osobě - i v kamenném obchodě - pro mě byla mnohem přitažlivější, ale tak už to bývá, to se může stát
  • 15. červen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Krásná, krásná, krásná.

  • 22. květen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    krásné vůně

  • 30. listopad 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Parfém jsem již měla, je super, jemný, nepronikavý, bezva

  • re..spokojený zákazníky | 21. listopad 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Je to jednička

  • 7. srpen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Velice příjemná vůně. Asi objednám i příště.

  • 29. červen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Příjemná vůně, vhodná spíše na jaro-podzim, ostatním doporučuji, vhodná spíše pro ty, které nemají rády intenzivní a výstřední vůně. Tato je jemná a nevtíravá.

  • Jana Žáčková | 21. září 2015

    Celkové hodnocení: 60%

    viz. výše

    • Pro
    • svěží, nevtíravá a zajímavá
    • Proti
    • brzy vyprchává
  • 23. březen 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • dlouho a krásně voní a výborný uzavěr flakonku
  • 18. prosinec 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    VONÍ

  • 29. srpen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    super

  • 21. květen 2019

    Celkové hodnocení: 100%