Principy ochrany soukromí na Parfemy.cz
Parfemy.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

Recenze Versace Versense - EDT

Kód produktu: pVE080

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 14. květen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Úžasná vůně, miluji ji

  • 14. květen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    mám ráda tento typ vůně

  • vratnami | 13. listopad 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    živá svěží vůně, příjemné elegantní balení, sice se zdá, že vůně brzo vyvane, ale není to pravda, zůstává na kůži a cítí ji ostatní i když já už ne.

  • 18. červenec 2017

    Celkové hodnocení: 90%

    Nevydrží moc dlouho vonět.

  • 11. červen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    moje nejoblíbenější vůně, jen by mohla déle vydržet

  • Jája | 2. červen 2017

    Celkové hodnocení: 50%

    Super cena, krásná vůně, krátká výdrž

    • Pro
    • Nádherná vůně, především na letní počasí, velké balení za super cenu
    • Proti
    • Vůně opravdu moc dlouho nevydrží - je to pouze toaletní voda,což mě dost mrzí, voněla jsem se v 9 hodin ráno a po třech hodinách po parfému ani stopa :-(
  • Bronislava4 | 24. duben 2017

    Celkové hodnocení: 50%

    vzhledem k ceně a výdrži si už toto neobjednám

    • Pro
    • hodně citrusová v závěru nevýrazná a sladká
    • Proti
    • moc nevydrží
  • 30. listopad 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    vracím se k této vůni opakovaně

    • Pro
    • příjemná vůně
  • 27. říjen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Příjemná a svěží vůně

    • Pro
    • Svěží,lehká sportovní vůně
  • Jindřiška Mrázková | 8. červen 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    Tento produkt jsem si vybrala po vyzkoušení u kamarádky. Používám ho krátkou dobu, ale souhlasím s recenzemi, které ho hodnotí jako toaletní vodu s malou výdrží. Za tu cenu by mohl vonět déle.

    • Pro
    • Pěkná citrusová vůně pro každou věkovou skupinu. Je vhodná na léto.
    • Proti
    • Malá výdrž vůně.
  • Šárka | 24. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    používám ho již několikáty rok a vyhovuje mi.

    • Pro
    • lehká sporotvní vůně
    • Proti
    • nemám porti
  • 2. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Náhodně jsem vyzkoušela vzorek parfému a byla to pro mě ta pravá, velice příjemná vůně.

    • Pro
    • Nádherná citrusová vůně.
  • 1. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem spokojena.

  • 30. září 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    maximální spokojenost

    • Pro
    • svěží neotřelá vůně
  • 21. únor 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Výdrž parfému nemůžu posoudit, sama se necítím.

    • Pro
    • Svěží citrusová vůně.
  • 20. leden 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    příjemná nevtíravá vůně, používám pravidelně

    • Pro
    • příjemná nevtíravá vůně, používám pravidelně
  • 13. leden 2015

    Celkové hodnocení: 60%

    vyzkoušela jsem ji u kamarádky a byla jsem nadšená její vůní

    • Pro
    • vůně
    • Proti
    • brzo vyprchá
  • 25. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    jemný, příjemná vůně

  • 25. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Tuto toaletní vodu jsem již měla, krásně citrusově a svěže mi voní. Dlouho jsem ji neměla, parfémy střídám, tak se opět vracím.

  • 13. září 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Příjemná vůně

Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x