Principy ochrany soukromí na Parfemy.cz

Parfemy.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 2 000 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 313

Recenze Lanvin Eclat D´Arpege - EDP TESTER

Kód produktu: pTESTER147

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 22. srpen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Moje nejoblíbenější vůně, stále se k ní vracím. Velmi příjemná pro mě i pro okolí.

  • 15. červenec 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    ověřená klasika za "málo peněz hodně vůně", Kupuji často jako dárky .

  • 15. červenec 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Dlouhotrvající hezká vůně.

  • 13. červen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Příjemná, svěží vůně

  • 28. duben 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    pro koho byl určený je s ním max. dlouhodobě spokojený. za dobrou cenu dobra kvalita

  • 23. leden 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Pouzivam parfem jiz 15 let.

  • 25. prosinec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Před odchodem z domova jsem použila tento parfém. V prodejně se mě zeptala prodavačka čím to voním, jak je to krásné. Mám tuto vůni ráda, líbí se

  • 25. prosinec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Rozhodně doporučuji. Kupuji vůni již poněkolikáté.

    • Pro
    • Velice dobrá výdrž vůně.(půl dne) Jemná a nevtíravá,netuctová vůně... Poměr cena-kvalita.
  • 23. listopad 2018

    Celkové hodnocení: 90%

    Velmi příjemná, nevtíravá vůně, hlavně na léto, ale používám celý rok. Sice nevydrží vonět celý den, ale stačí vůni živit během dne už jen malou dávkou.

  • 21. listopad 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Naprosto luxusní vůně, která mi sedla

  • 20. listopad 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Produkt je nabízen za příznivou cenu, doporučuji.

  • 30. říjen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    jsem spokojena několik let s vůní

  • 30. říjen 2018

    Celkové hodnocení: 60%

    první nákup,

  • 22. říjen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Svěží jarní vůně navodí dobrou náladu.

    • Pro
    • Svěží optimistická vůně.
    • Proti
    • Do malé kabelky i malé balení parfému je trošku nepraktické. Ale zase tvar balení je pro parfém Lanvin Eclat D'Arpege charakteristický.
  • 25. září 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Tuto vůni používá dcera, je s ní velmi spokojena, koupila jsem si ji i já, ale na mě moc nevoní.

  • 2. srpen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    používám opakovaně jako letní vůni, je svěží, v zimě vyměním za Dune

  • 26. červenec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Má oblíbená trvalka, květinová vůně, vydrží celý den

  • 21. červenec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Svěží a dlouho trvající vůně.

  • 4. červenec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Příjemná nevtíravá vůně, dlouho vydrží, pro mě velmi oblíbená, občas použávám i jinou vůni, ale k této se vždy vracím.

  • 25. červen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Vzhledem k tomu, že parfém objednávám opakovaně, nemůžu hodnotit nějakou nevýhodu. Snad jen to, že cena menších balení je daleko dražší, a tak kupuji 100 ml balení, a mám tím pádem trochu těžší kabelku. Uvítala bych, kdyby bylo možné obsahy flakonku přelévat, abych mohla s sebou nosit např. 10 ml balení.

    • Pro
    • Každému voní něco jiného, ale já jsem s touto vůní spokojená a nakupuji opakovaně.
dny
:
hodiny
:
minuty
:
sekundy