Principy ochrany soukromí na Parfemy.cz
Parfemy.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

Recenze Lanvin Eclat D´Arpege - EDP TESTER

Kód produktu: pTESTER147

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 25. září 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Tuto vůni používá dcera, je s ní velmi spokojena, koupila jsem si ji i já, ale na mě moc nevoní.

  • 2. srpen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    používám opakovaně jako letní vůni, je svěží, v zimě vyměním za Dune

  • 26. červenec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Má oblíbená trvalka, květinová vůně, vydrží celý den

  • 21. červenec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Svěží a dlouho trvající vůně.

  • 4. červenec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Příjemná nevtíravá vůně, dlouho vydrží, pro mě velmi oblíbená, občas použávám i jinou vůni, ale k této se vždy vracím.

  • 25. červen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Vzhledem k tomu, že parfém objednávám opakovaně, nemůžu hodnotit nějakou nevýhodu. Snad jen to, že cena menších balení je daleko dražší, a tak kupuji 100 ml balení, a mám tím pádem trochu těžší kabelku. Uvítala bych, kdyby bylo možné obsahy flakonku přelévat, abych mohla s sebou nosit např. 10 ml balení.

    • Pro
    • Každému voní něco jiného, ale já jsem s touto vůní spokojená a nakupuji opakovaně.
  • 10. duben 2018

    Celkové hodnocení: 50%

    Neumím ohodnotit, jde o dárek opakovaně užívaný příjemkyní

  • 20. březen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    krásná a příjemná vůně, dlouho drží

  • 18. listopad 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Velmi příjemná vůně, používám již několik let. Okolí hodnotí vůni taky pozitivně. Výrobek jsem doporučila známým a všichni jsou spokojeni.

  • 6. listopad 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    velice příjemná vůně, jsem spokojená

  • 24. září 2017

    Celkové hodnocení: 10%

    Jsme tři dospělé ženy a používáme ho všechny

  • 23. září 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Používam tento produkt už dlho, mám rada jeho voňu. Možem ho doporučiť, ale každý si vybera podľa svojej obľúbenej vone.

  • anýzka | 15. září 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    mám ráda občasnou změnu ve vůních, tak jsem sáhla po této vůni a neudělala jsem chybu, velká spokojenost

  • Petra Plevová | 1. listopad 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    používám leta je vhodný pro každou příležitost použití velmi jednoduché ano nevtíravá vůně u vybraných produktů na cenu

    • Pro
    • Jemná nevtíravá vůně, dá se používat dlouhodobě
  • 31. říjen 2016

    Celkové hodnocení: 80%

    Vůně mi vyhovuje. Ačkoliv parfém kupuji pravidelně, mám pocit, že vůně z posledního testeru brzy vyprchá.

  • 30. říjen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    jsem absolutně spokojená

    • Pro
    • nádherná vůně
  • Lída | 22. říjen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Parfém používá dcera již několik let stále stejný.

    • Pro
    • Krásná vůně
    • Proti
    • Nic
  • Jana | 24. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 80%

    Nakupovala jsem dle recenzí, po vyzkoušení jsem ho darovala dál, protože neodpovídal mým představám

    • Pro
    • cena
    • Proti
    • nevydrží tak dlouho, jak uváděly recenze
  • jajina3303 | 6. červen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Vybrala jsem tuto vůni na doporučení zákazníků.. Opravdu je to krásná vůně, vydrží celý den, stopro spokojenost Používá se bez problémů Doporučuji

    • Pro
    • Nádherná vůně, vydrží dlouho Stoprocentní chvála nakupujících
  • 3. únor 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    z domova si v klidu objednám a druhý den mám parfém doma!!! Parfém znám, šla jsem na jistotu.

    • Pro
    • velký výber skvělé ceny
Lhůta na vrácení 6 měsícůx