Principy ochrany soukromí na Parfemy.cz
Parfemy.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

Recenze Hugo Boss Boss Femme - EDP

Kód produktu: pHG142

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 1. říjen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    velmi mi voní

  • 1. září 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Miluji značku Hugo Boss

  • 29. červenec 2018

    Celkové hodnocení: 60%

    Koupila jsem poprvé, zkouším nové vůně. Zatím nemám pro a proti.

  • 15. leden 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Rychlé dodání,ochotný prodejce,příjemná vůně.

  • 4. prosinec 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Zeptejte se po Vánocích... :-)

  • Věra | 20. srpen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám ho pět let a nedám na něj dopustit. Každý mi ho chválí.

  • 9. červen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    mám rád tuhle značku

    • Pro
    • super
    • Proti
    • nic
  • 9. květen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Produkt je naprosto v pořádku, příště si však budu dávat pozor na volbu doprvce, jelikož se službou PPL jsem nebyla spokojená.

    • Pro
    • Příjemná vůně vhodná pro maminku, udělala jí radost.
    • Proti
    • Služba dopravce PPL-neseriózní jednání řidiče.
  • 1. prosinec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    vybrala jsem si tento produkt, protože nádherně voní a hlavně dlouho, je to velice příjemná vůně. Maličko nasládká, pro mě vyhovující.

    • Pro
    • nádherná a dlouhotrvající vůně
  • 22. listopad 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Byl to dárek, snad se můj vkus líbí. S vůněmi od Hugo Boss mám dobré zkušenosti.

    • Pro
    • Hezká vůně Značka Cena
  • 2. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    pěkný flakon, jemná a příjemná nevtíravá vůně

    • Pro
    • příjemná nevtíravá vůně
  • Lenka | 16. duben 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Určitě kladné hodnocení.Kdo moc nemusí výstřední a vtíravé vůně,tak ho tato moc překvapí a nezklame.

    • Pro
    • Po dlouhé době jsem zase našla hezkou vůni.Mojí jedničkou byla Chloe(ale už jsem si řekla,že to chce změnu ale musí to bejt v jemných,svěžích tónech.
    • Proti
    • Možná výdrž.Ale říká se:co uživatel na sobě necítí,tak mu sedí perfektně.
  • Hanka | 26. březen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuju, ale parfém voní na každém jinak, je nutno vyzkoušet /v kamenném obchodě/ a pak teprve objednat

    • Pro
    • vůně mne zaujala na přítelkyni mé známé přinesla prázdnou skleničku na ukázku pracovníci určili druh nákup s velkou slevou
  • 7. únor 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    osvědčená příjemná lehká vůně pro každou příležitost dlouho vydrží neomrzí se (mám již potřetí)

  • 23. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    jemná vůně pro ženy

  • jitus | 1. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    objednala jsem po několikáté

    • Pro
    • příjemná osobitá vůně pro atraktivní ženy která vydrží
  • Simona Juříková | 27. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Je to má oblíbená značka, příjemná, jemná vůně, doporučuji všem mladým i starším ženám

  • 25. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 70%

    Dobrá volba

  • 19. únor 2014

    Celkové hodnocení: 70%

    K parfému se vracímpo několika letech,je to příjemná jarní vůňe

    • Pro
    • Vůně se na mně líbí kolegům v práci
  • 3. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    můj oblíbený

Lhůta na vrácení 6 měsícůx