Principy ochrany soukromí na Parfemy.cz
Parfemy.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

Recenze Elizabeth Arden 5th Avenue - EDP TESTER

Kód produktu: pTESTER021

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 13. leden 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám tuto vůni již mnoho let a je stále krásná.

    • Pro
    • Krásná vůně
  • 19. prosinec 2018

    Celkové hodnocení: 90%

    Tento produkt nebyl určen pro mě takže se nemohu více rozepsat

  • 16. prosinec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Skvělá vůně, používám 5th avenue několik let, neměnila bych!

    • Pro
    • 5th avenue od Elizabeth Arden je můj nejoblíbenější parfém již několik let. Vůně se líbí každému, používám trochu větší množství. Neměnila bych!
  • 8. prosinec 2018

    Celkové hodnocení: 90%

    Doporučil bych i ostatním

    • Pro
    • Pěkná vůně
  • 20. listopad 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Dobrá nevtíravá vůně, prostě doporučuji.

  • 26. říjen 2018

    Celkové hodnocení: 90%

    Používam stále jako pracovní parfém

  • 26. prosinec 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Parfém byl dárkem pod stromeček

  • Světlana | 14. říjen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Miluji 5th avenue. Používám ji řadu let a její vůně mě stále fascinuje. A finančně je velmi dostupná.

  • Světla Vostrá | 18. prosinec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Elizabeth Arden 5th Avenue mám nejraději, jinou už nechci. Má krásnou vůni a dlouho vydrží. Doporučuji ji, jen ji vyzkoušejte!

    • Pro
    • Vůně.
    • Proti
    • Žádné.
  • Jaryna | 31. říjen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    všem doporučuji

    • Pro
    • používám ho již 15 let
    • Proti
    • jsem moc spokojená
  • Kateřina Paulová | 26. září 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Je to příjemná vůně, lehce kořeněná a není sladká.

    • Pro
    • Příjemná, svěží vůně.
  • 29. leden 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    úžasná klasika, která neomrzí

  • 3. leden 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    spokojenost

  • Alena | 7. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám tento parfém již několik let. Dávám přednost lehčím vůním. S tímto jsem maximálně spokojená.

  • Schirmerová | 12. červen 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    po dlouhém hledání jsem nalezla vůni, která mi absolutně vyhovuje

    • Pro
    • sedí mi již roky její složení vůně, která zůstává stále stejně kvalitní
  • Natálie | 23. květen 2015

    Celkové hodnocení: 60%

    Vyzkouším zase jiný Vcelku jsem spokojená

    • Pro
    • Snadná aplikace, jemná svěží vůně.
    • Proti
    • Poměrně krátká doba vůně.
  • Světla Vostrá | 20. duben 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    Elizabeth Arden je zárukou krásných vůní. Tento produkt doporučuji známým. Zkusila jsem i jiné značky, ale opět jsem se vrátila k 5. Avenue.

    • Pro
    • Krásně mi voní a vůni oceňují známí i neznámí.
  • Julie | 2. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Moc dobry parfem, voni presne jak jsem si to predstavovala.

    • Pro
    • +++
  • 29. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Velmi příjemná, nevtíravá, ale zároveň osobitá vůně. Vhodná pro každou příležitost.

    • Pro
    • Velmi příjemná, nevtíravá, ale zároveň osobitá vůně.
  • Dagmar | 27. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Znám už relativně dlouho, poprvé dostala jako dárek... od té doby nic jiného nekupuju, i když jsem zkusila "čuchnout" i k něčemu jinému, prostě nemá konkurenci.

    • Pro
    • Příjemná, neagresivní, lehká vůně. Žádné pižmo ani dřevo. Krom jiného spolehlivě zvedne náladu :).
    • Proti
    • NIC !!!!!!!!!!
dny
:
hodiny
:
minuty
:
sekundy
Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x