Principy ochrany soukromí na Parfemy.cz
Parfemy.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

Recenze Dolce & Gabbana Light Blue - EDT TESTER

Kód produktu: pTESTER191

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 1. září 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    jsem již dlouho s touto vůní spokojena:jsem sice starší ročník, ale myslím, že je to vhodná, lehká letní vůně.

  • 19. srpen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Parfém je pro mámu, používá už několik let

  • 10. červenec 2018

    Celkové hodnocení: 80%

    Vůně nádherná, ale je třeba jí střídat, po čase jí necítím.

  • 19. červen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Příjemná letní vůně. Koupila jsem už několikrát.

  • 29. květen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Tato vůně mi byla doporučena. Objednala jsem si ji až po vyzkoušení. Mám ráda jemné, lehké vůně.

  • 26. březen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Je to moje oblíbená značka

  • 23. leden 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Oblíbená vůně

  • 26. prosinec 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Dobrá cena

  • 26. prosinec 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Parfém byl dárkem pod stromeček

  • 8. prosinec 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Velmi příjemná vůně, používám několik let,mohla by déle vydržet

  • 1. prosinec 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Dolce Gabbana jsem už měla několikrát.Je to nádherná svěží vůně.Ráda se k ní vracím,hlavně v letních dnech.

  • 23. září 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Tak isto hodnotím ako predošlý parfém.

  • 4. červen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    velice příjemná, svěží a mladistvá vůně moje oblíbená značka již několik let doporučuji

    • Pro
    • oblíbená vůně
  • 5. květen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Jemná svěží vůně, vydrží celý den.

  • Zita Krčálová | 23. leden 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Používá ho kolegyně a vždy to po celé kanceláři krásně vonělo, tak jsem se nechala inspirovat a dobře jsem udělala :)

    • Pro
    • lehounká, osvěžující
    • Proti
    • žádná
  • 5. prosinec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    škoda že k dostání není parfémová voda, ale pouze toaletní voda, protože vůně nevydrží dlouho. Jinak opravdu nádherná vůně, určitě doporučuji. Nevtíravá, čistá, svěží.

    • Pro
    • úžasná vůně
    • Proti
    • malá výdrž, brzy vyvoní
  • 2. prosinec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Dobrá koupě

  • Václav Zrůnek | 29. listopad 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    spokojen s produktem

    • Pro
    • vše
    • Proti
    • nic
  • 11. červen 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    Kupuji pro sestru a dceru jako dárek, je to jejich oblíbená značka

    • Pro
    • Jemná a příjemná vůně
    • Proti
    • nic
  • 20. leden 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Light Blue je moje oblíbená vůně, používám ji leta.

Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x