Principy ochrany soukromí na Parfemy.cz

Parfemy.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 2 000 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 313

Recenze Dolce & Gabbana Light Blue - EDT

Kód produktu: pDG002

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 3. březen 2019

    Celkové hodnocení: 60%

    byl to dárek na přání, nemám s touto vůní zkušenost

  • 18. prosinec 2018

    Celkové hodnocení: 90%

    JEMNÝ PARFÉM PRO MLADŠÍ ŽENY

  • 11. prosinec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    hezky voní

    • Pro
    • hezky voní
  • 5. prosinec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    šikovné do kabelky

  • 16. září 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Senzační vůně velmi příjemná prostě super

  • 16. září 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Mám ráda tuto vůni

  • 17. červenec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Velmi příjemná decentní vůně

  • 6. leden 2018

    Celkové hodnocení: 90%

    mám ráda tuto značku

  • 1. říjen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    tuto toaletní vodu používám pravidelně - jsem velmi spokojena

  • Kubicová | 26. červenec 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    nádherná vůně, bez migrény

  • 5. červen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Parfém Dolce & Gabbana Light Blue For Woman jsem vybral pro to, že jeho vůně je nádherná a jeho výběr ocenila jak má manželka, tak dospělá dcera a přítelkyně mého syna.

    • Pro
    • je to parfém, který prostě nemá chybu
  • [email protected] | 30. květen 2017

    Celkové hodnocení: 70%

    Tento produkt jsem kupovala v minulosti Vůně je svěží, vhodná pro léto v kombinaci se stejnou značkou tělového mléka je pro mě ideální, vracím se k ní po několika letech Zvolila jsem 100ml balení, do kabelky je protřeba ještě menší objem Určitě nedoporučila, nebudeme všechny vonět stejně

    • Pro
    • Toaletní vodu jsem používala již dříve K létu se hodí
  • 16. květen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Rozhodně doporučuji

  • gamb11 | 8. květen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento parfém kupuji manželce již asi počtvrté a vždycky byla nadmíru spokojena. Má velmi příjemnou vůni a opravdu vydrží. Jen ta cena je bohužel dost natažená, ale i přesto bych tento parfém doporučil.

    • Pro
    • Krásná a vytrvalá vůně, kupuji ji již poněkolikáté.
    • Proti
    • Jen ta cena...... :(
  • Marie | 5. prosinec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Velka spokojenost.

    • Pro
    • Nadherna vune, nevymenim za jinou.
  • pepan | 2. prosinec 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    Jedná se o dárek , spokojenost

    • Pro
    • ´Jedná se o dárek , spokojenost
  • D. Boubínová | 5. září 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Dobrá cena ve srovnání s jinými nabídkami. Doporučuji. Výdrž vůně podle okolností. Někdy i do druhého dne.

    • Pro
    • Byl to dárek pro dceru. Má tuto vůni ráda a kupovala jsem ho pro ni u Vás již několikrát.
  • Lenka Justová | 6. květen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    charakteristická vůně

    • Pro
    • příjemná vůně
  • Markéta | 23. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    koupím si zase

    • Pro
    • ověřená vůně
    • Proti
    • nemá chybu
  • Zdeňka Kafková | 7. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Dostala jsem D G jako dárek a používám ho už více let

    • Pro
    • Můj oblíbený, svěží
dny
:
hodiny
:
minuty
:
sekundy