Principy ochrany soukromí na Parfemy.cz

Parfemy.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 999 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 313

Recenze Chopard Wish - EDP

Kód produktu: pCO002

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 14. březen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Jemná, příjemná vůně

  • 20. leden 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Koupě byla tzv. na slepo. Chtěla jsem změnit používaný parfém a zkusila tento. S vůní jsem spokojena, už u ní jako u "zimní" vůni zůstanu.

    • Pro
    • Cena Výdrž vúně
    • Proti
    • žádná
  • 15. leden 2019

    Celkové hodnocení: 90%

    kupuji ho řadu let jako dárek,který se mně osvědčil

  • 4. prosinec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento produkt používám přes 30 let a nedám na něj dopustit

  • 2. prosinec 2018

    Celkové hodnocení: 80%

    Pár vteřin mě vyděsila štiplavá, snad až do kysela vůně, ale za těch 20 vteřin jsem byla velmi mile překvapená. Svěží, jemně ženská. Není to trhák, ale rozhodně stojí za vyzkoušení.

  • 4. prosinec 2017

    Celkové hodnocení: 70%

    dobrý poměr cena - kvalita

  • Eva Warneková | 11. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 50%

    Moc mi nevyhovuje

  • 26. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    příjemná svěží vůně

    • Pro
    • příjemná svěží vůně
    • Proti
    • --
  • 1. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    manželka ho chtěla

    • Pro
    • hjuzgtrf!!!!
    • Proti
    • nic
  • Vlasta Nová | 9. červenec 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    V bodu výdrž vůně - střední cestu.

    • Pro
    • vyhovuje mi
    • Proti
    • nic
  • 27. březen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    produkt jsem si vybrala na doporučení kamarádky

  • Jája | 9. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Parfém doporučuji.

    • Pro
    • Parfém používám velmi dlouho, je to moje oblíbená značka zároveň s Euforií,každý mi tyto vůně chválí, příjemně jim voní, hlavně mužům
  • 18. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • mám ozkoušeno perfektní vůně
  • 4. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    tento produkt znám proto jsem ho vybral znovu

    • Pro
    • vůně je silnější,ale vydrží celý den
  • Hana Říhová | 20. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    úžasná vůně,určitědoporučím

    • Pro
    • sama jsem si ho nedávno objednala
  • Petra B. | 19. květen 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    tuto značku jsem neznala, dala jsem pouze na recenze k této vůni a nelituji měla jsem ji přiřazenu i ke svému znamení (Štír) a byla to opravdu trefa celkem dlouho vydrží

    • Pro
    • opravdu příjemná (smyslná) vůně
  • Lída | 8. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Ráda se k této vůni vracím hlavně v zimě

    • Pro
    • Vydrží dlouho
  • 7. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Parfém nebyl koupen poprvé a ani naposled. Skvělá vůně.

  • 16. srpen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    jedinečná vůně s magickou mocí

    • Pro
    • jedinečná vůně s magickou mocí
  • Pepa | 17. duben 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Nic jiného manželce nekupuji.

    • Pro
    • Velice přitažlivá a svůdná vůně
dny
:
hodiny
:
minuty
:
sekundy