Principy ochrany soukromí na Parfemy.cz
Parfemy.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

Recenze Chloé Chloé - EDP

Kód produktu: pCL002

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 13. leden 2019

    Celkové hodnocení: 90%

    příjemná vůně

  • 6. leden 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Dobrý den,splnil se mi sen,že jsem si poprvé v životě mohla koupit parfém.Jsem stará v důchodu a moc se v tom nevyznám.Viděla jsem ho v televizy a od té doby jsem ho moc chtěla,ale jaké bylo překvapení,když jsem ho obdržela,že je to jen toaletní voda,bylo mi řečeno abych to vrátila,ale náklady za poštovné a jet s tím na poštu by bylo pro mne drahé.počítejte také s tím,že i staré ženy chtějí vonět a vašim zkratkám nerozumíme.Děkuji Halmichová

  • 17. prosinec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Jak jsem napsala výše, velice decentní a příjemná vůně vhodná jak pro mladší ženy a dívky, tak i pro starší.

    • Pro
    • krásná decentní vůně, koupila jsem jako dárek své snaše
    • Proti
    • Žádné jsem neshledala
  • 7. prosinec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    prověřený

  • 18. listopad 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    chtěl jsem vyzkoušet pro partnerku novou vůni. A je to hezká vůně - produkt doporučuji.

  • 8. listopad 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    dcera dlouhodoběpoužívá k úplné spokojenosti

  • 5. listopad 2018

    Celkové hodnocení: 90%

    Very nice odeur for a woman.

  • 1. listopad 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    oblíbená vůně - používám již řadu let

  • 15. říjen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    krásna vůně

  • 2. říjen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Krásná, decentní vůně

  • 9. září 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    trochu "těžší" vůně, ideálně k podzimu, již prověřena

  • 27. červenec 2018

    Celkové hodnocení: 80%

    Objednával jsem na požadání manželky a přítelkyně manželky. Voní pěkně, ale nejsem cílová skupina, proto k tomu nemůžu více sdělit. Veškerá ostatní hodnocení jsou jen na základě toho, že dotazník nejde odeslat bez vyplnění.

  • 5. červenec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Jednou jsem dostala tento parfém jako dárek, a protože jsem byla velmi spokojená a vůně mi opravdu vyhovuje, koupila jsem si ho znovu.

  • 4. červenec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Parfém byl jako dárek byl jsem pochválen to je výhoda

  • 24. červen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento parfém je můj oblíbený, i když zkouším i jiné vůně, stále se k němu vracím.

  • 8. červen 2018

    Celkové hodnocení: 90%

    Již několik let jsem maximálně spokojena.

  • 15. květen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    koupila jsem opakovaně tento typ, CHLOE mám moc ráda, je příjemná, už jsem vystřídala několik vůní a byla jsem vždy spokojená

  • 13. květen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Nádherná vůně, která vydrží celý den. Kupovala jsem tento již vícekrát.

  • 8. duben 2018

    Celkové hodnocení: 90%

    krásná vůně

  • 5. březen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    svěží, jemná vůně

dny
:
hodiny
:
minuty
:
sekundy
Nakup teď a zaplať
až po výplatě.
x