Principy ochrany soukromí na Parfemy.cz

Parfemy.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 2 000 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 313

Recenze Chloé Chloé - EDP

Kód produktu: pCL002

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 9. srpen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Parfém Chloé používám už několik let a jsem s ním nadmíru spokojena. První jsem dostala od syna jakpo dárek a od té doby jsem mu věrná , i když jsem používala i jiné parfémy.

  • 27. červenec 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Vše v pořádku. Byl to dar, kvalitu parfému proto nemohu hodnotit.

  • 22. červenec 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Příjemná vůně, používám dlouho a zatím jsem nenašla zalíbení v nových vůních Cloe.

  • 22. červenec 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Krásně voní . vůně vydrží dlouho vonět.mam ráda tuhle kombinaci květin a dřeva.

  • 22. červenec 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    rychlá dodávka

  • 18. červen 2019

    Celkové hodnocení: 20%

    Koupila jsem vzorek na vyzkoušení, protože tento parfém má obrovské množství pozitivních recenzí, a proto jsem chtěla vědět, jaká vůně tolika lidem voní. Upřímně řečeno jsem byla velmi zklamaná. Parfém mě neoslovil a dokonce na můj první dojem působil velmi lacině a obyčejně. Je spousta mnohem lepších vůní, a proto bych si tento parfém nikdy nekoupila a ani nedoporučila. Ale hodně lidí si ho zamilovala, takže je to jistě jen otázka vkusu. Rozhodně doporučuji předem vyzkoušet vzorek.

  • 4. červen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Krásná vůně. Kupuji pravidelně - oblíbená vůně

  • 20. květen 2019

    Celkové hodnocení: 90%

    Hezký voní

  • 29. duben 2019

    Celkové hodnocení: 90%

    manželka jej používá již několik let a je spokojená.

  • 13. leden 2019

    Celkové hodnocení: 90%

    příjemná vůně

  • 6. leden 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Dobrý den,splnil se mi sen,že jsem si poprvé v životě mohla koupit parfém.Jsem stará v důchodu a moc se v tom nevyznám.Viděla jsem ho v televizy a od té doby jsem ho moc chtěla,ale jaké bylo překvapení,když jsem ho obdržela,že je to jen toaletní voda,bylo mi řečeno abych to vrátila,ale náklady za poštovné a jet s tím na poštu by bylo pro mne drahé.počítejte také s tím,že i staré ženy chtějí vonět a vašim zkratkám nerozumíme.Děkuji Halmichová

  • 17. prosinec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Jak jsem napsala výše, velice decentní a příjemná vůně vhodná jak pro mladší ženy a dívky, tak i pro starší.

    • Pro
    • krásná decentní vůně, koupila jsem jako dárek své snaše
    • Proti
    • Žádné jsem neshledala
  • 7. prosinec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    prověřený

  • 18. listopad 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    chtěl jsem vyzkoušet pro partnerku novou vůni. A je to hezká vůně - produkt doporučuji.

  • 8. listopad 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    dcera dlouhodoběpoužívá k úplné spokojenosti

  • 5. listopad 2018

    Celkové hodnocení: 90%

    Very nice odeur for a woman.

  • 1. listopad 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    oblíbená vůně - používám již řadu let

  • 15. říjen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    krásna vůně

  • 2. říjen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Krásná, decentní vůně

  • 9. září 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    trochu "těžší" vůně, ideálně k podzimu, již prověřena

dny
:
hodiny
:
minuty
:
sekundy