Principy ochrany soukromí na Parfemy.cz

Parfemy.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 2 000 Kč  | 2 měsíce na vrácení ZDARMA
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 313

Recenze Chloé Chloé - EDP

Kód produktu: pCL002

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 20. květen 2019

    Celkové hodnocení: 90%

    Hezký voní

  • 29. duben 2019

    Celkové hodnocení: 90%

    manželka jej používá již několik let a je spokojená.

  • 13. leden 2019

    Celkové hodnocení: 90%

    příjemná vůně

  • 6. leden 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Dobrý den,splnil se mi sen,že jsem si poprvé v životě mohla koupit parfém.Jsem stará v důchodu a moc se v tom nevyznám.Viděla jsem ho v televizy a od té doby jsem ho moc chtěla,ale jaké bylo překvapení,když jsem ho obdržela,že je to jen toaletní voda,bylo mi řečeno abych to vrátila,ale náklady za poštovné a jet s tím na poštu by bylo pro mne drahé.počítejte také s tím,že i staré ženy chtějí vonět a vašim zkratkám nerozumíme.Děkuji Halmichová

  • 17. prosinec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Jak jsem napsala výše, velice decentní a příjemná vůně vhodná jak pro mladší ženy a dívky, tak i pro starší.

    • Pro
    • krásná decentní vůně, koupila jsem jako dárek své snaše
    • Proti
    • Žádné jsem neshledala
  • 7. prosinec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    prověřený

  • 18. listopad 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    chtěl jsem vyzkoušet pro partnerku novou vůni. A je to hezká vůně - produkt doporučuji.

  • 8. listopad 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    dcera dlouhodoběpoužívá k úplné spokojenosti

  • 5. listopad 2018

    Celkové hodnocení: 90%

    Very nice odeur for a woman.

  • 1. listopad 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    oblíbená vůně - používám již řadu let

  • 15. říjen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    krásna vůně

  • 2. říjen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Krásná, decentní vůně

  • 9. září 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    trochu "těžší" vůně, ideálně k podzimu, již prověřena

  • 27. červenec 2018

    Celkové hodnocení: 80%

    Objednával jsem na požadání manželky a přítelkyně manželky. Voní pěkně, ale nejsem cílová skupina, proto k tomu nemůžu více sdělit. Veškerá ostatní hodnocení jsou jen na základě toho, že dotazník nejde odeslat bez vyplnění.

  • 5. červenec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Jednou jsem dostala tento parfém jako dárek, a protože jsem byla velmi spokojená a vůně mi opravdu vyhovuje, koupila jsem si ho znovu.

  • 4. červenec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Parfém byl jako dárek byl jsem pochválen to je výhoda

  • 24. červen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento parfém je můj oblíbený, i když zkouším i jiné vůně, stále se k němu vracím.

  • 8. červen 2018

    Celkové hodnocení: 90%

    Již několik let jsem maximálně spokojena.

  • 15. květen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    koupila jsem opakovaně tento typ, CHLOE mám moc ráda, je příjemná, už jsem vystřídala několik vůní a byla jsem vždy spokojená

  • 13. květen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Nádherná vůně, která vydrží celý den. Kupovala jsem tento již vícekrát.

sipka menu kosik prazdny kosik prazdny kosik_1 hodiny krizek menu reklamace darkove poukazy_2 dodaci podminky dodaci podminky_1 dodaci podminky_2 email facebook faq faq_1 faq_2 firemni web_1 firemni web_2 firemni web darkove poukazy darkove poukazy_1 hamburger menu sluchatko instagram kontakty kontakty_1 kontakty_2 like linked in vydejni mista vydejni mista_1 moje inspirace moje inspirace_1 moje inspirace_2 moznosti platby moznosti platby_1 moznosti platby_2 nastaveni soukromi nastaveni soukromi_1 nastaveni soukromi_2 neco se pokazilo neco se pookazilo neco se pokazilo_1 obalka plna obalka plna_1 obalka plna_2 obchodni podminky obchodni podminky_1 obchodni podminky_2 objednavka odeslana objednavka odeslana_1 objednavka odeslana_2 ochrana osobnich udaju ochrana osobnich udaju_1 ochrana osobnich udaju_2 slevy_v1 slevy_v2 slevy_v3 platba neprobehla platba neprobehla_1 platba neprobehla_2 platba probehla platba probehla_1 platba probehla_2 prazdny kosik_2 profil reklamace_1 reklamace_2 search chyba vyhledavani chyba vyhledavani_1 sipka menu kosik prazdny kosik prazdny kosik_1 hodiny krizek menu reklamace darkove poukazy_2 dodaci podminky dodaci podminky_1 dodaci podminky_2 email facebook faq faq_1 faq_2 firemni web_1 firemni web_2 firemni web darkove poukazy darkove poukazy_1 hamburger menu sluchatko instagram kontakty kontakty_1 kontakty_2 like linked in vydejni mista vydejni mista_1 moje inspirace moje inspirace_1 moje inspirace_2 moznosti platby moznosti platby_1 moznosti platby_2 nastaveni soukromi nastaveni soukromi_1 nastaveni soukromi_2 neco se pokazilo neco se pookazilo neco se pokazilo_1 obalka plna obalka plna_1 obalka plna_2 obchodni podminky obchodni podminky_1 obchodni podminky_2 objednavka odeslana objednavka odeslana_1 objednavka odeslana_2 ochrana osobnich udaju ochrana osobnich udaju_1 ochrana osobnich udaju_2 slevy_v1 slevy_v2 slevy_v3 platba neprobehla platba neprobehla_1 platba neprobehla_2 platba probehla platba probehla_1 platba probehla_2 prazdny kosik_2 profil reklamace_1 reklamace_2 search chyba vyhledavani chyba vyhledavani_1 sipka menu kosik prazdny kosik prazdny kosik_1 hodiny krizek menu reklamace darkove poukazy_2 dodaci podminky dodaci podminky_1 dodaci podminky_2 email facebook faq faq_1 faq_2 firemni web_1 firemni web_2 firemni web darkove poukazy darkove poukazy_1 hamburger menu sluchatko instagram kontakty kontakty_1 kontakty_2 like linked in vydejni mista vydejni mista_1 moje inspirace moje inspirace_1 moje inspirace_2 moznosti platby moznosti platby_1 moznosti platby_2 nastaveni soukromi nastaveni soukromi_1 nastaveni soukromi_2 neco se pokazilo neco se pookazilo neco se pokazilo_1 obalka plna obalka plna_1 obalka plna_2 obchodni podminky obchodni podminky_1 obchodni podminky_2 objednavka odeslana objednavka odeslana_1 objednavka odeslana_2 ochrana osobnich udaju ochrana osobnich udaju_1 ochrana osobnich udaju_2 slevy_v1 slevy_v2 slevy_v3 platba neprobehla platba neprobehla_1 platba neprobehla_2 platba probehla platba probehla_1 platba probehla_2 prazdny kosik_2 profil reklamace_1 reklamace_2 search chyba vyhledavani chyba vyhledavani_1 sipka menu kosik prazdny kosik prazdny kosik_1 chyba vyhledavani_2 hodiny krizek menu reklamace darkove poukazy_2 dodaci podminky dodaci podminky_1 dodaci podminky_2 email facebook faq faq_1 faq_2 firemni web_1 firemni web_2 firemni web darkove poukazy darkove poukazy_1 hamburger menu sluchatko instagram kontakty kontakty_1 kontakty_2 like linked in vydejni mista vydejni mista_1 moje inspirace moje inspirace_1 moje inspirace_2 moznosti platby moznosti platby_1 moznosti platby_2 nastaveni soukromi nastaveni soukromi_1 nastaveni soukromi_2 neco se pokazilo neco se pookazilo neco se pokazilo_1 obalka plna obalka plna_1 obalka plna_2 obchodni podminky obchodni podminky_1 obchodni podminky_2 objednavka odeslana objednavka odeslana_1 objednavka odeslana_2 ochrana osobnich udaju ochrana osobnich udaju_1 ochrana osobnich udaju_2 slevy_v1 slevy_v2 slevy_v3 platba neprobehla platba neprobehla_1 platba neprobehla_2 platba probehla platba probehla_1 platba probehla_2 prazdny kosik_2 profil reklamace_1 reklamace_2 search sipka menu kosik hodiny krizek menu email facebook hamburger menu sluchatko instagram like linked in slevy_v1 slevy_v2 slevy_v3 profil search sipka menu kosik hodiny krizek menu email facebook hamburger menu sluchatko instagram like linked in slevy_v1 slevy_v2 slevy_v3 profil search sipka menu kosik hodiny krizek menu email facebook hamburger menu sluchatko instagram like linked in slevy_v1 slevy_v2 slevy_v3 profil search email facebook hamburger menu hodiny instagram kosik krizek menu like linked in profil search sipka menu slevy_v1 slevy_v2 slevy_v3 sluchatko youtube youtube youtube youtube youtube vydejni mista_2 youtube vydejni mista_2 youtube vydejni mista_2 youtube
dny
:
hodiny
:
minuty
:
sekundy