Principy ochrany soukromí na Parfemy.cz

Parfemy.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 999 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 313

Recenze Cerruti 1881 Women - EDT

Kód produktu: pCE002

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 15. srpen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Objednala jsem jen podle složení a jsem ráda, že jsem tak učinila. Příjemná vůně. Úplně mě dostala. Používám jí i na noc.

  • 27. duben 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    zakoupeno po dřívějším používání a spokojenosti s vůní

  • 9. duben 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Užívám již mnoho let, poprvé jsem zakoupila v San Marinu. Doporučila jsem již mnoha známým i neznámým ženám, kterým byla příjemná moje vůně.

  • 2. prosinec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Příjemná, ženská jemná nevtíravá vůně, celoroční, řekla bych. Koupila jsem jako dárek, ale obstarám si ji určitě taky.

  • 29. říjen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Dlouho trvající vůně

  • 24. srpen 2018

    Celkové hodnocení: 40%

    velmi málo voní a je to škoda ,protože vůně velice pěkná

  • 7. srpen 2018

    Celkové hodnocení: 70%

    Tuto toaletní vodu jsem koupila kamarádce, má jí velice ráda. Já jsem jí použila jednou, vypotřebovala jsem lahvičku a více jsem se k ní nevrátila.

  • 2. srpen 2018

    Celkové hodnocení: 10%

    Byl to dárek

  • 30. červenec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Nino Cerruti 1881 je svěží, krásná vůně, spíše letní. Přestože je tato vůně jemná, je příjemná a dlouho vydrží.

  • 4. červenec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Příjemná lehká letní vůně.

  • 21. květen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Pro mně jarní vůně:-)

  • 16. prosinec 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    pro mě neodolatelná ,luxusní vůně,používám několik let,stále se k ní vracím

  • 11. prosinec 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám pravidelně- dlouho vydrží a je svěží

  • Ivana | 7. listopad 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Parfém používám již asi 15 let - jsem věrná značce. Občas se mne lidé ptají co to je za vůni - asi bych měla dostávat peníze za reklamu:)))) od Cerrutiho

  • 6. říjen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Kupuji tuto značku dceři každoročně k vánocům. Zatím bylo vše v pořádku, letos ho ještě samozřejmě nedostala a tak doufám, že to bude také v pohodě.

  • Pavlína | 24. září 2017

    Celkové hodnocení: 60%

    mám poprvé, není špatný, ale vracet se k němu už asi nebudu...

  • Jarmila | 28. prosinec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    produkt používám již několik let a jsem s ním maximálně spokojena,proto bych ho doporučila všem ostatním

    • Pro
    • velmi příjemná vůně vůně je dlouhodobá přijatelná cena
  • Zuzana | 6. říjen 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    Dostala jsem menší balení jako dárek a vůně se mně zalíbila. Pěkné balení. Slušná cena vzhledem k množství.

    • Pro
    • Příjemná jemná květinová vůně. Vydrží celý den.
  • Soňa Chytilová | 25. červenec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    spokojenost, po všech stranách

    • Pro
    • krásná vůně dlouho vydrží
    • Proti
    • nic
  • Jarka | 12. červen 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    mám ráda tuto vůni každý si musí vybrat podle svého vkusu

    • Pro
    • mám tuto vůni ráda v letních měsících
dny
:
hodiny
:
minuty
:
sekundy