Principy ochrany soukromí na Parfemy.cz

Parfemy.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 2 000 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 313

Recenze Calvin Klein Truth For Men - EDT

Kód produktu: pCK009

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 15. listopad 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    krásná vůně pro muže

  • 6. srpen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Super voní

  • 25. prosinec 2018

    Celkové hodnocení: 80%

    Pěkně voní a dlouho.

  • 20. říjen 2018

    Celkové hodnocení: 90%

    Tuhle vůni kupujeme pravidelně,je manželova oblíbená vůně...

  • 12. únor 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Mám rád uvedenou značku a kupuji si jí často. Mám jen pocit, že v obchodě zakoupený výrobek voní intenzivněji a vydrží vůně na oblečení 2-3 dny. S internetového portálu vůně za několik hodin vyprchá. Je to asi daň za ušetřené peníze. Je to jen můj názor RK

  • 1. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Vůni si chválí spusty lidí a vřele doporučuji.

    • Pro
    • Velmi příjemná a výstižná vůně.Ani přílíš sladká,ani přílíš ostrá.Velké balení za velmi výhodnou cenu i pěkný design parfému.
  • 9. květen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Osvědčená značka, nakupuji ji pro manžela pravidelně.

  • 17. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    opravdu pr muže, co má rád dobrou vůni, je fakt super, stejně tak i v dámském provedení

    • Pro
    • perfektní vůně pro dokonalého může
  • 5. leden 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    Dobrý dárek.

    • Pro
    • Krásný design,Krásná vůně
  • Marie Veselá | 9. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    velmi příjemná vůně, mynžel byl s dárkem velmi spokojen

    • Pro
    • manžel je s dárkem velmi spokojen
  • 22. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    tento produkt jsem vybrala, protože byl vyzkoušený....a byla jsem s ním maximálně spokojená doporučila jsem ho i svým známým

    • Pro
    • krásná vůně, pěkný obal
  • 16. říjen 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    krásně a dlouho voní - správná vůně pro muže

    • Pro
    • manželovi jsem ji přivezla z dovolené, příjemně mi voněla - měla úspěch
  • palush bytyqi | 3. říjen 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    proto ze jsem spkojeny

    • Pro
    • ja jsem spokojeny a pouzivam
    • Proti
    • ne
  • Vratislav | 17. květen 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    Doporučuji všem mužům

  • palush bytyqi | 15. prosinec 2009

    Celkové hodnocení: 100%

    protoze jsem spokojeny a vony mi skusenost pokojeny pozivam rad a doporucil ostatnym protoze ceny jsu skvely a dorazi mi toco objednavam proto ano jsli neni poskozeny jinak na nic jinicho

    • Pro
    • je skvela cena a vony krasny
    • Proti
    • nic nemam proti
  • 2. leden 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    neotřelá

  • 26. únor 2016

    Celkové hodnocení: 80%

  • 12. leden 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 24. srpen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 18. srpen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

dny
:
hodiny
:
minuty
:
sekundy