Principy ochrany soukromí na Parfemy.cz

Parfemy.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 2 000 Kč  | 2 měsíce na vrácení ZDARMA
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 313

Recenze Calvin Klein CK IN2U For Her - EDT

Kód produktu: pCK088

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 9. květen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Krásně voní

  • 14. leden 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Krásně voní

  • 16. prosinec 2018

    Celkové hodnocení: 90%

    Pěkná vůně, kratší doba působení

  • 9. červenec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Parfém super

  • 23. březen 2018

    Celkové hodnocení: 70%

    dostávala jsem ho k vánocům, ale za ty ceny v kamenných obchodech si ho již nikdy nekoupím , zvláštní, že na internetu je mnohem levnější , což mi vyhovuje

  • 5. březen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    optimální do práce, výhodné balení,vydrží dlouho

  • 3. listopad 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    krásná vůně

  • Pavlína | 29. květen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Tuto vůni používám ne létě protože je mi velmi příjemná a v létě mi můj Chanel Chance přijde moc silný.

    • Pro
    • lehká letní vůně
    • Proti
    • nic
  • Lorin | 17. duben 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Nádherná vůně na jaro či léto...objednala jsem dle recenze a jsem moc spokojená..i přesto,že můj parfém no.1 je Euphoria,tak mě tento vůbec nezklamal.

  • 24. listopad 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    koupila jsem si ho poněkolikáté a pořád mi voní

    • Pro
    • cena přijatelná ,příjemná vůně
  • Petra | 15. červenec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    zajímavé složení, dobrá cena, pozitivní recenze, krásná vůně

  • 12. červenec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    kupuji si tuto vůni už mnoho let, jsem spokojená, používám i jiné značky, ale tato nezklamala

    • Pro
    • příjemná vůně, velké balení, pořád se vyrábí
  • 22. leden 2016

    Celkové hodnocení: 80%

    Vůni používám už delší dobu, mám z ní příjemný pocit, je to vůně, která neobtěžuje a po které nemám migrénu.

  • 28. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    příjemná vůně za rozumnou cenu

    • Pro
    • velké balení příjemná vůně
  • 24. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Každý člověk, a hlavně ženy by si měli najít svou vůni, svůj parfém. Já ho našla jmenuje se Calvin Klein In2U a na mé kůži skvěle voní, je mi velmi příjemný, když náhodou stříknu omylem na šátek kolem krku ten pak voní i několik týdnů. I přítel je spokojen s vůní mého parfému - vlastně toaletní vody. funguje skvěle. Dokonce i mému kolegovi z práce jsem ho objednala pro přítelkyni. Je vhodný pro všechny, kterým bude příjemný a bude tomu dotyčnému a okolí vonět! Protože kupuji pouze toaletní vodu, tak cena odpovídá...no mohli byste zlevniti.... Funguje skvěle Kvalita?? Je to toaletní voda. Když vím co kupuji, tak se pak nedivím, že?? Překvapení vidím pouze v těchto neuvěřitelných dotaznících. Jsem pracující žena s dítětem a hypotékou....pracuji 15-18 hodin denně, abych to v tohle šíleným státě utáhla. A když si v klidu domova objednám svoji skvěle vonící toaletní vodu, tak se potom zaseknu na 20 minut abych vyplnila nějaké dotazníky a recenze....

    • Pro
    • je to pro mě TOP vůně nejlepší nejvoňavější dokonalá
    • Proti
    • neměl by mi nikdy dojít
  • JANA | 18. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    velké balení,vůně vydrží dlouho

    • Pro
    • doporučení od známé
    • Proti
    • nemá žádné mínusy
  • 25. srpen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    vůně mě vyhovuje

  • 4. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    VIZ PRVNÍ ŘÁDEK

    • Pro
    • SPOKOJENÁ PŘÍTELKYNĚ
    • Proti
    • NIC
  • 28. duben 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    příjemná a lehká vůně

    • Pro
    • dlouho vydrží
    • Proti
    • -
  • 19. duben 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    jsem spokojená

sipka menu kosik prazdny kosik prazdny kosik_1 hodiny krizek menu reklamace darkove poukazy_2 dodaci podminky dodaci podminky_1 dodaci podminky_2 email facebook faq faq_1 faq_2 firemni web_1 firemni web_2 firemni web darkove poukazy darkove poukazy_1 hamburger menu sluchatko instagram kontakty kontakty_1 kontakty_2 like linked in vydejni mista vydejni mista_1 moje inspirace moje inspirace_1 moje inspirace_2 moznosti platby moznosti platby_1 moznosti platby_2 nastaveni soukromi nastaveni soukromi_1 nastaveni soukromi_2 neco se pokazilo neco se pookazilo neco se pokazilo_1 obalka plna obalka plna_1 obalka plna_2 obchodni podminky obchodni podminky_1 obchodni podminky_2 objednavka odeslana objednavka odeslana_1 objednavka odeslana_2 ochrana osobnich udaju ochrana osobnich udaju_1 ochrana osobnich udaju_2 slevy_v1 slevy_v2 slevy_v3 platba neprobehla platba neprobehla_1 platba neprobehla_2 platba probehla platba probehla_1 platba probehla_2 prazdny kosik_2 profil reklamace_1 reklamace_2 search chyba vyhledavani chyba vyhledavani_1 sipka menu kosik prazdny kosik prazdny kosik_1 hodiny krizek menu reklamace darkove poukazy_2 dodaci podminky dodaci podminky_1 dodaci podminky_2 email facebook faq faq_1 faq_2 firemni web_1 firemni web_2 firemni web darkove poukazy darkove poukazy_1 hamburger menu sluchatko instagram kontakty kontakty_1 kontakty_2 like linked in vydejni mista vydejni mista_1 moje inspirace moje inspirace_1 moje inspirace_2 moznosti platby moznosti platby_1 moznosti platby_2 nastaveni soukromi nastaveni soukromi_1 nastaveni soukromi_2 neco se pokazilo neco se pookazilo neco se pokazilo_1 obalka plna obalka plna_1 obalka plna_2 obchodni podminky obchodni podminky_1 obchodni podminky_2 objednavka odeslana objednavka odeslana_1 objednavka odeslana_2 ochrana osobnich udaju ochrana osobnich udaju_1 ochrana osobnich udaju_2 slevy_v1 slevy_v2 slevy_v3 platba neprobehla platba neprobehla_1 platba neprobehla_2 platba probehla platba probehla_1 platba probehla_2 prazdny kosik_2 profil reklamace_1 reklamace_2 search chyba vyhledavani chyba vyhledavani_1 sipka menu kosik prazdny kosik prazdny kosik_1 hodiny krizek menu reklamace darkove poukazy_2 dodaci podminky dodaci podminky_1 dodaci podminky_2 email facebook faq faq_1 faq_2 firemni web_1 firemni web_2 firemni web darkove poukazy darkove poukazy_1 hamburger menu sluchatko instagram kontakty kontakty_1 kontakty_2 like linked in vydejni mista vydejni mista_1 moje inspirace moje inspirace_1 moje inspirace_2 moznosti platby moznosti platby_1 moznosti platby_2 nastaveni soukromi nastaveni soukromi_1 nastaveni soukromi_2 neco se pokazilo neco se pookazilo neco se pokazilo_1 obalka plna obalka plna_1 obalka plna_2 obchodni podminky obchodni podminky_1 obchodni podminky_2 objednavka odeslana objednavka odeslana_1 objednavka odeslana_2 ochrana osobnich udaju ochrana osobnich udaju_1 ochrana osobnich udaju_2 slevy_v1 slevy_v2 slevy_v3 platba neprobehla platba neprobehla_1 platba neprobehla_2 platba probehla platba probehla_1 platba probehla_2 prazdny kosik_2 profil reklamace_1 reklamace_2 search chyba vyhledavani chyba vyhledavani_1 sipka menu kosik prazdny kosik prazdny kosik_1 chyba vyhledavani_2 hodiny krizek menu reklamace darkove poukazy_2 dodaci podminky dodaci podminky_1 dodaci podminky_2 email facebook faq faq_1 faq_2 firemni web_1 firemni web_2 firemni web darkove poukazy darkove poukazy_1 hamburger menu sluchatko instagram kontakty kontakty_1 kontakty_2 like linked in vydejni mista vydejni mista_1 moje inspirace moje inspirace_1 moje inspirace_2 moznosti platby moznosti platby_1 moznosti platby_2 nastaveni soukromi nastaveni soukromi_1 nastaveni soukromi_2 neco se pokazilo neco se pookazilo neco se pokazilo_1 obalka plna obalka plna_1 obalka plna_2 obchodni podminky obchodni podminky_1 obchodni podminky_2 objednavka odeslana objednavka odeslana_1 objednavka odeslana_2 ochrana osobnich udaju ochrana osobnich udaju_1 ochrana osobnich udaju_2 slevy_v1 slevy_v2 slevy_v3 platba neprobehla platba neprobehla_1 platba neprobehla_2 platba probehla platba probehla_1 platba probehla_2 prazdny kosik_2 profil reklamace_1 reklamace_2 search sipka menu kosik hodiny krizek menu email facebook hamburger menu sluchatko instagram like linked in slevy_v1 slevy_v2 slevy_v3 profil search sipka menu kosik hodiny krizek menu email facebook hamburger menu sluchatko instagram like linked in slevy_v1 slevy_v2 slevy_v3 profil search sipka menu kosik hodiny krizek menu email facebook hamburger menu sluchatko instagram like linked in slevy_v1 slevy_v2 slevy_v3 profil search email facebook hamburger menu hodiny instagram kosik krizek menu like linked in profil search sipka menu slevy_v1 slevy_v2 slevy_v3 sluchatko youtube youtube youtube youtube youtube vydejni mista_2 youtube vydejni mista_2 youtube vydejni mista_2 youtube
dny
:
hodiny
:
minuty
:
sekundy