Principy ochrany soukromí na Parfemy.cz
Parfemy.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

Recenze Cacharel Noa - EDT

Kód produktu: pCH007

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 12. březen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    velké balení je výhodou, pokud se používá většinou jedna značka doporučování je problematické, každý má jiný vkus

  • Dana | 12. únor 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    Překrásná ženská a něžná vůně.

    • Pro
    • Svůdná vůně
    • Proti
    • nic
  • 4. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Vřele všem doporučuji. Mám ráda jemné vůně, ze kterých nebolí hlava.

    • Pro
    • Je to okouzlující, jemná, krémovo-pudrová vůně.
    • Proti
    • Nic.
  • EvaM | 16. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • objednáno jako dárek pro maminku, naprostá spokojenost, krásné balení, vůně dlouho vydrží
  • 20. únor 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Celkovy dojem uzasny

    • Pro
    • prijemna a nezna vune
    • Proti
    • nic
  • ngoc trang | 30. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 50%

    vůně nevydrží

    • Pro
    • vune
    • Proti
    • dobu
  • Martina | 26. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    byl to dárek pro osobu, které se tato vůně líbí a používá ji, i mě se líbí, takže když mi dojde, objednávám si ji přes tento e-shop; vyhovuje mi to tak

    • Pro
    • vhodné pro různé věkové skupiny, vůně se mi líbí
  • 4. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    jsem spokojená

  • Dostálová | 22. prosinec 2009

    Celkové hodnocení: 100%

    Parfém, který zíslává svou něhou.

    • Pro
    • Moje nejoblíbenější, jemná vůně, ke které se s malými přestávkami stále vracím. V letošním roce jím obdaruji i nejlepší přítelkyni.
  • 3. leden 2018

    Celkové hodnocení: 100%

  • Jara | 26. září 2017

    Celkové hodnocení: 80%

    • Pro
    • svěží vůně pro léto
  • 17. prosinec 2016

    Celkové hodnocení: 50%

  • 2. prosinec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 19. leden 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 8. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 90%

  • Iva | 21. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 50%

    • Pro
    • tuto vůni používám již několik let a i když jsem občas zvolila jinou, po čase se mi po Noa začalo stýskat a opět jsem se k ní vrátila
  • Oksana | 10. únor 2015

    Celkové hodnocení: 100%

Nakup teď a zaplať
až po výplatě.
x