Principy ochrany soukromí na Parfemy.cz
Parfemy.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

Recenze Armani Acqua Di Gio Pour Homme - EDT

Kód produktu: pGA001

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 28. srpen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Prostě ARMANI

  • 20. prosinec 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Nejlepší pánská vůně

  • 7. prosinec 2017

    Celkové hodnocení: 80%

    nevím, jedná se o dárek

  • Beruška | 4. leden 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Po dlouhé době jsem narazila na vůni, která dlouho vydrží, úžasně voní a muže dělá ještě o 150% přitažlivější :-)

    • Pro
    • Úžasně voní Dlouho vydrží
    • Proti
    • Za mužem se mi otáčejí ženy :-)
  • 8. červen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Objednala jsem partnerovi už dříve a nyní podruhé. Líbí se i jemu, hlavně proto, že přitahuje pozornost okolí. Před rokem se mně zdála vůně intenzivnější a déle vydržela.

    • Pro
    • Skvělá vůně vhodná pro každého muže.
  • Dana | 1. leden 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Naprosto bezproblémový nákup, jako vždy...doručeno do 24 hodin od objednání, neznám lepší obchod

  • Zdena Roškotová | 28. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Tuto značku znám již dlouho a na mém muži mi velmi příjemně voní. Zatím jsem lepší neobjevila.

  • 30. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Celková spokojenost

    • Pro
    • Nádherná vůně
    • Proti
    • Nic
  • 29. srpen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Super vydrzi vonět cely den.

  • Zbyněk Veselský | 23. srpen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Rozhodně doporučují. Mladě působící lehký parfém.

    • Pro
    • Tento parfém je typicky letní. Lehký, osvěžující...
  • Eva Režná | 17. srpen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Oblíbená vůně nejen pro chlapy, není násilně vtíravá, tzv. nekroutí nosem. Zatím nejoblíbenější z pánských vůní. Syn byl nadšen, používá jej často. Vřele doporučuji, pokud nechcete být vtíravě voňaví, je mírný a přitom neopomíjitelný. Na výhodnou cenu, rychlost doručení.

    • Pro
    • příjemná lehká vůně, akorátní balení
    • Proti
    • zatím neznám
  • zdenka kutáčková | 1. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    tento produkt kupujeme několik let........ krásně voní výdrž dlouhá.........doporučuji ho protože nemá chybu........na nic sevším spokojeni

    • Pro
    • tuto značku kupujeme už hodně dlouho a výdrž perfekní vuně unikum
  • 24. červen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Bezva klasika. Akorát bych si dal pozor na padělky, je jich vážně mnoho, prodejci o tom pravděpodobně mnohy ani neví, že je prodávají. Pokud s vůní nemáte zkušenosti, určitě doporučuji si ji nejpve pečlivě vyzkoušet v kvalitní parfumérii a prohlédnout si flakón. Pokud se vám při převzetí něco nezdá - trochu rozmazaný tisk, podezřelý rozprašovač, trochu odlišná vůně, odfláknutá etiketa atd. - okamžitě vrátit.. Ty padělky jsou hodně povedené.

    • Pro
    • Krásná svěží vůně.
    • Proti
    • Hodně rozšířená. Oproti kořeněným vůním slabší výdrž. Na trhu mnoho padělků.
  • 11. leden 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    Vse ok. Spokojenost.

  • a | 31. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    příjemná vůně

  • 29. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Má oblíbená vůně.

  • 27. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Vše v pořádku, obchod bez problémů.Parfém je skvělý a synovi moc vyhovuje.

  • 27. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    doporučuji

    • Pro
    • skvělá čistá vůně
  • 22. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Vzrušující zazitek pro každou zenu

    • Pro
    • Nádherná vune
    • Proti
    • Nic
  • 21. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji

Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x