loading

Recenze Moschino Cheap & Chic I Love Love - toaletní voda s rozprašovačem - TESTER

Kód produktu: pTESTER122

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Lenka | 6. květen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    připomíná Dolce Cabbana, ale je cenově dostupnější

    • Pro
    • svěží příjemná vůně
  • LH | 23. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    Tuto vůni jsem objednala poprvé, není to těžká vůně, ktera po vás zůstane na chodbě když projdete, ale intimní čistá pro nadechnutí...

    • Pro
    • Příjemná svěží lehká citrusova ovocna vůně
    • Proti
    • Nic
  • 28. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    příjemná svěží vůně,ale dlouho nevydrží.Musím stříknout vícekrát.Nevím jestli to není tím,že jsem koupila tester. Možná je slabší než originál vůně.

    • Pro
    • hezká vůně
    • Proti
    • nevydrží dlouho vonět
  • no name | 30. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Rychlost a dobrá cena. Spolehlivost.

    • Pro
    • Rychlost a dobrá cena.
  • 24. červen 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    Je nejblíže mé oblíbené edt.Lotto/Italie/,připomíná i Light blue/DG/

    • Pro
    • Jsem spokojena
  • 18. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Oblíbená vůně mé dcery, proto jsem ji zakoupila jako dárek k narozeninám.

    • Pro
    • - mladistvá a svěží vůně
  • Ivana D. | 9. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Skvělá vůně

    • Pro
    • Vůně mi vyhovuje. Je svěží - pro léto jak dělaná
  • 12. červen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    - tuto vůni jsem si vybrala na základě popisu a jsem moc spokojená

    • Pro
    • - nádherná svěží vůně, dlouho vydrží, líbí se mému okolí, stále se k ní vracím
    • Proti
    • - absolutně nic
  • Soňa Kasíková | 27. květen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    je můj oblíbený

  • Iva | 17. duben 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    dárek pro dceru, je z něj nadšená

    • Pro
    • láska na první přivonění
  • Eva Lojkásková | 25. březen 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    -originální design obalu obsahující krásnou,svěží citrusovou vůni - je vhodný na každodenní používání a působí příjemně na okolí

    • Pro
    • -svěží a příjemná vůně vhodná pro celodenní použití -krásné balení v zářivých barvách -originální tvar uzávěru
    • Proti
    • - snad jen absenci originálního uzávěru,která je však zohl. v ceně - je možné darovat jen blízkému členu rodiny
  • 24. březen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    vybrala jsem si jej a líbí se mi..

  • Radim | 28. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    Parfém si vlastně vybrala má žena, mně se z "její" vůně pouze krásně točí hlava ... :o)

  • Juha | 28. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    našla jsem si svoji vůni

    • Pro
    • příjemná vůně,která vydrží
    • Proti
    • trochu mě odrazoval obal než jsem našla odvahu si přivonět, čekala jsem dívčí ,květinovou vůni :o))
  • 24. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    super, lehká vůně, není přehnaně kořeněná ani silná, ideální jak v létě v parných dnech tak i v zimě do kanceláře

  • anna | 23. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    nevtíravá lehká vůně

    • Pro
    • klasika lehoučká vůně
    • Proti
    • nevím
  • 8. říjen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Tuto vůni jsem dostala v malém balení od kamaráda a velice mě oslovila. Už používám jen tutu vůni. Je velice svěží a příjemná a i lidé v mém okolí se hodně ptají cio je to za vůně . Je v hodná pro každou příležitost.

    • Pro
    • Pefektní svěží vůně, ovocných tónů. Celé mé okolí jí hodnotí velice kladně, člověka nabíjí příjemnou energií.
    • Proti
    • Žádné
  • 27. září 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Líbí se mi

    • Pro
    • voní mi
  • 25. září 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Nádherná svěží vůně !

  • Hana Zacpalová | 16. srpen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Perfektní vůně za dobrý peníz,jsem velmi spokojena.

    • Pro
    • Svěží vůně pro letní dny.
Lhůta na vrácení 1 rokx

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací