loading

Recenze Mont Blanc Presence D´une Femme - toaletní voda s rozprašovačem

Kód produktu: pMB003

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • stana. krizova | 27. září 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    kazdy rika,ze mam nadherny parfem doporucuji na slevy

    • Pro
    • jiny parfem nekupuji pro sebe krasna vune
  • 2. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Parfem byl dárek

  • 26. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    jsem s ní spokojená, ale moc nevydrží, je to jen toaletní voda

  • 2. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 60%

    vůni jsem si vybrala podle spousty kladných recenzí, ale spokojená nejsem. Kupovala jsem dříve Bvlgari Omnia Crystaline, asi se k ní vrátím.

    • Pro
    • hezký flakon
    • Proti
    • vůni jsem kupovala podle recenzí, moc mi nevoní, spíš pánská, nasládlá
  • Dana Bětíková | 26. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Tuto vůni používám již několik let, a i když občas zkouším změnit značku, toto je stálice, ke které se vždy vracím.

    • Pro
    • příjemná vůně, dlouho vydrží, neobtěžuje svou výrazností nositelku ani okolí
    • Proti
    • uvítala bych menší balení do kabelky
  • laduna75 | 21. duben 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Prostě super

  • Dana Wendscheová | 6. únor 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Mám už třetí balení a vůně se mi stále líbí. Velké balení je trochu nepraktické do ruky.

    • Pro
    • Elegantní vůně,která i rychle nevyprchá. Dostala jsem jako dárek a chci u této vůně nějaký čas zůstat.
  • 11. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji.

    • Pro
    • má oblíbená vůně
    • Proti
    • nic
  • 30. březen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Každá jsme jiná - na mě voní sladce, u kamarádky jako pánský! Musíte vyzkoušet a rozmyslet se sama, zda takový parfém bude zrovna Vám slušet ...

  • 9. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    výborný výrobek i cena byla výhodná

    • Pro
    • má dlouhotrvající výraznou vůni
    • Proti
    • -----
  • y.kupcikova | 18. duben 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento produkt jsem objednávala jako dárek, na přání obdarované. Neměla jsem možnost produkt vyzkoušet, určitě tak učiním.

  • Hans1971 | 2. únor 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    výrobek kupuji dlouhodobě,úspěch zaručen.

    • Pro
    • super
  • 20. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    Velmi příjemná vůně.

  • Kristýna | 8. září 2010

    Celkové hodnocení: 80%

    Tuto vůni střídám s dalšími parfémy, používám ji spíše na podzim, zimu a jaro, patří mezi ty, které mi chválí známí i kolegové v práci. Je to velmi elegantní nevtíravá vůně. Doporučuji všem, kteří mají rádi originalitu. Jedinou nevýhodou této toaletní vody je, že velice rychle vyprchá, proto je třeba jí aplikovat i vícekrát během dne. Příště bych zvolila tuto vůni ve variantě "Intense". Vůně asi není úplně vhodná a oblíbená u mladší generace - náct a trochu výše. Ráda jí nosím jak do práce tak večer do divadla nebo na jakoukoliv jinou společenskou událost. Ani po letech používání se mi tato vůně neomrzela.

    • Pro
    • neotřelá velmi příjemná vůně
    • Proti
    • rychle vyprchá
  • Marta | 6. září 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    Jsem již starší věkové kategorie a za celý život jsem měla možnost vyskoušet mnoho vůní podle toho jak se měnily módní trendy i jak se měnil můj požadavek ve vazbě na náladu i věk. Nákupem toaletní vody Mont Blanc jsem si doplnila svou výbavu parfémů a jsem moc spokojená.

    • Pro
    • Je to jedena z mých oblíbených toaletních vod a její vůně je příjemná nejen pro mne, ale i pro mé okolí.
  • 15. srpen 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    tradice - i ta je důležitá

    • Pro
    • stará značka, na kteoru jsem léta zvyklá - konzervativní názor
    • Proti
    • asi není zrovna v oblibě u mladých
  • 16. červen 2015

    Celkové hodnocení: 90%

  • 26. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 27. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    doporucuji

    • Pro
    • nadherna vune,doporucuji
    • Proti
    • nic
  • 25. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

Lhůta na vrácení 1 rokx

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací