Principy ochrany soukromí na Parfemy.cz
Parfemy.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

Recenze Mont Blanc Presence D´une Femme - EDT TESTER

Kód produktu: pTESTER949

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 26. září 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Mohl by být levnější.

  • 26. září 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Produkt mi byl doporučen jsem s ním spokojená. Vůně vydrží celý den.

  • Anička | 1. duben 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    vůni jsem již měla, je mi příjemná

    • Pro
    • příjemná vůně
  • Zdeňka Klímová | 4. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    vysvětleno v důvodech pro - Doporučuji ženám sportovního typu - vůně není přesládlá Příště si budu víc dávat pozor na cenu - parfums.cz nabízelo produkt ten samý den levněji

    • Pro
    • Dřevitá vůně Vydrží celý den Už od prvního použití /před 20 lety/ se stala mojí srdeční záležitostí
  • 15. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Je to moje oblíbená vůně. Dcera tvrdí, když cítí tuhle vůni: "Tak voní moje maminka". Doporučuji všem, které chtějí originální a zajímavou vůni.

    • Pro
    • Velká spokojenost-rychlé a pohodlné nakupování.
  • 15. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    krásná příjemná vůně

    • Pro
    • krásná vůně
  • Simona | 8. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    kdysi jsem se voněla Laura Biagiotti Soto Voce, toto je velice příjemná výrazná vůně, ale nad Lauru není, doufám že se vrátí, flakonek Mont Blanc je velice pěkný, jen já mám malé ruce, takže je pro mě těžké ho uchopit

    • Pro
    • výrazná vůně, která po delší době se zmírní a je velmi příjemná
    • Proti
    • po nastříknutí jsem si myslela, že bude vonět jako chlap, brzy to vyprchalo, pořidte si ji jen pokud máte rádi opravdu silné vůně
  • Iveta Hurtová | 30. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    je nejlepší, používám už déle, doporučuji všem vyzkoušet. Nebudu si dávat pozor na nic ,vše proběhlo supr. A hlavně dobrá cena.

  • Basicka | 24. leden 2012

    Celkové hodnocení: 70%

    Jsem spokojená.

    • Pro
    • Intenzivní dlouhotrvající kořenitá vůně.
    • Proti
    • Zpočátku velmi intenzivní.
  • 29. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    tradiční několikaletá značka - pro uživatelku

    • Pro
    • kvalitní, příjemný, oblíbený
    • Proti
    • nevím
  • 7. květen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

  • 21. únor 2018

    Celkové hodnocení: 100%

  • white | 29. srpen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • příjemná vůně, dlouho vydrží
  • 4. duben 2017

    Celkové hodnocení: 60%

    • Pro
    • Příjemná vůně
    • Proti
    • nevydrží příliš dlouho
  • 9. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 26. červenec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 27. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 20%

  • 28. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 2. březen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 11. únor 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    :o)

Lhůta na vrácení 6 měsícůx