Principy ochrany soukromí na Parfemy.cz
Parfemy.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

Recenze Lanvin Eclat D´Arpege - EDP TESTER

Kód produktu: pTESTER147

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 4. červenec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Příjemná nevtíravá vůně, dlouho vydrží, pro mě velmi oblíbená, občas použávám i jinou vůni, ale k této se vždy vracím.

  • 25. červen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Vzhledem k tomu, že parfém objednávám opakovaně, nemůžu hodnotit nějakou nevýhodu. Snad jen to, že cena menších balení je daleko dražší, a tak kupuji 100 ml balení, a mám tím pádem trochu těžší kabelku. Uvítala bych, kdyby bylo možné obsahy flakonku přelévat, abych mohla s sebou nosit např. 10 ml balení.

    • Pro
    • Každému voní něco jiného, ale já jsem s touto vůní spokojená a nakupuji opakovaně.
  • 10. duben 2018

    Celkové hodnocení: 50%

    Neumím ohodnotit, jde o dárek opakovaně užívaný příjemkyní

  • 20. březen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    krásná a příjemná vůně, dlouho drží

  • 18. listopad 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Velmi příjemná vůně, používám již několik let. Okolí hodnotí vůni taky pozitivně. Výrobek jsem doporučila známým a všichni jsou spokojeni.

  • 6. listopad 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    velice příjemná vůně, jsem spokojená

  • 24. září 2017

    Celkové hodnocení: 10%

    Jsme tři dospělé ženy a používáme ho všechny

  • 23. září 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Používam tento produkt už dlho, mám rada jeho voňu. Možem ho doporučiť, ale každý si vybera podľa svojej obľúbenej vone.

  • anýzka | 15. září 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    mám ráda občasnou změnu ve vůních, tak jsem sáhla po této vůni a neudělala jsem chybu, velká spokojenost

  • Petra Plevová | 1. listopad 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    používám leta je vhodný pro každou příležitost použití velmi jednoduché ano nevtíravá vůně u vybraných produktů na cenu

    • Pro
    • Jemná nevtíravá vůně, dá se používat dlouhodobě
  • 31. říjen 2016

    Celkové hodnocení: 80%

    Vůně mi vyhovuje. Ačkoliv parfém kupuji pravidelně, mám pocit, že vůně z posledního testeru brzy vyprchá.

  • 30. říjen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    jsem absolutně spokojená

    • Pro
    • nádherná vůně
  • Lída | 22. říjen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Parfém používá dcera již několik let stále stejný.

    • Pro
    • Krásná vůně
    • Proti
    • Nic
  • Jana | 24. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 80%

    Nakupovala jsem dle recenzí, po vyzkoušení jsem ho darovala dál, protože neodpovídal mým představám

    • Pro
    • cena
    • Proti
    • nevydrží tak dlouho, jak uváděly recenze
  • jajina3303 | 6. červen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Vybrala jsem tuto vůni na doporučení zákazníků.. Opravdu je to krásná vůně, vydrží celý den, stopro spokojenost Používá se bez problémů Doporučuji

    • Pro
    • Nádherná vůně, vydrží dlouho Stoprocentní chvála nakupujících
  • 3. únor 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    z domova si v klidu objednám a druhý den mám parfém doma!!! Parfém znám, šla jsem na jistotu.

    • Pro
    • velký výber skvělé ceny
  • 2. únor 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    akorat intenzita i "barva" vune, jemny a prijemny parfem. Koupila jsem ho hned, jak jsem ho citila na mamce. Za tu cenu je bezkonkurencni.

  • Ludmila Matějíčková | 5. leden 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Viz výše. Budu objednávat znovu.

    • Pro
    • Příjemná, snadno rozpoznatelná vůně. Také lidmi z mého okolí hodnocena jako osobitá,nevtíravá, ale naopak velmi příjemná.
  • Ninaz | 3. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    Jsem spokojená, tuto vůni jsem měla již vyzkoušenou v malém balení

  • Jarka | 2. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    cena parfému odpovídá intenzitě vůně

    • Pro
    • příjemná vůně
    • Proti
    • menší výdrž
Lhůta na vrácení 6 měsícůx