Vše máme skladem, objednejte dnes, garantujeme doručení do Vánoc! Navíc máte na vrácení zboží 1 rok a dopravu s odloženou platbou zdarma.

loading

Recenze Lanvin Eclat D´Arpege - EDP TESTER

Kód produktu: pTESTER147

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 18. listopad 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Velmi příjemná vůně, používám již několik let. Okolí hodnotí vůni taky pozitivně. Výrobek jsem doporučila známým a všichni jsou spokojeni.

  • 6. listopad 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    velice příjemná vůně, jsem spokojená

  • 24. září 2017

    Celkové hodnocení: 10%

    Jsme tři dospělé ženy a používáme ho všechny

  • 23. září 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Používam tento produkt už dlho, mám rada jeho voňu. Možem ho doporučiť, ale každý si vybera podľa svojej obľúbenej vone.

  • anýzka | 15. září 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    mám ráda občasnou změnu ve vůních, tak jsem sáhla po této vůni a neudělala jsem chybu, velká spokojenost

  • Petra Plevová | 1. listopad 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    používám leta je vhodný pro každou příležitost použití velmi jednoduché ano nevtíravá vůně u vybraných produktů na cenu

    • Pro
    • Jemná nevtíravá vůně, dá se používat dlouhodobě
  • 31. říjen 2016

    Celkové hodnocení: 80%

    Vůně mi vyhovuje. Ačkoliv parfém kupuji pravidelně, mám pocit, že vůně z posledního testeru brzy vyprchá.

  • 30. říjen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    jsem absolutně spokojená

    • Pro
    • nádherná vůně
  • Lída | 22. říjen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Parfém používá dcera již několik let stále stejný.

    • Pro
    • Krásná vůně
    • Proti
    • Nic
  • Jana | 24. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 80%

    Nakupovala jsem dle recenzí, po vyzkoušení jsem ho darovala dál, protože neodpovídal mým představám

    • Pro
    • cena
    • Proti
    • nevydrží tak dlouho, jak uváděly recenze
  • jajina3303 | 6. červen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Vybrala jsem tuto vůni na doporučení zákazníků.. Opravdu je to krásná vůně, vydrží celý den, stopro spokojenost Používá se bez problémů Doporučuji

    • Pro
    • Nádherná vůně, vydrží dlouho Stoprocentní chvála nakupujících
  • 3. únor 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    z domova si v klidu objednám a druhý den mám parfém doma!!! Parfém znám, šla jsem na jistotu.

    • Pro
    • velký výber skvělé ceny
  • 2. únor 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    akorat intenzita i "barva" vune, jemny a prijemny parfem. Koupila jsem ho hned, jak jsem ho citila na mamce. Za tu cenu je bezkonkurencni.

  • Ludmila Matějíčková | 5. leden 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Viz výše. Budu objednávat znovu.

    • Pro
    • Příjemná, snadno rozpoznatelná vůně. Také lidmi z mého okolí hodnocena jako osobitá,nevtíravá, ale naopak velmi příjemná.
  • Ninaz | 3. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    Jsem spokojená, tuto vůni jsem měla již vyzkoušenou v malém balení

  • Jarka | 2. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    cena parfému odpovídá intenzitě vůně

    • Pro
    • příjemná vůně
    • Proti
    • menší výdrž
  • 2. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Dostala jsem dárek v parfumerii v podobě krému Lanvin D´Arpege, vůně se mi líbila , tak jsme si objednala i parfém a jsem velmi spokojená.

    • Pro
    • Nádherná vůně :-), maximální spokojenost, splnila mé očekávání
    • Proti
    • nic :-)
  • 19. září 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Nemám žádné připomínky ani výhrady.Parfém je zatím nejlepší ,který jsem objednala.

  • Alena | 14. září 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    Jsem spokojená

    • Pro
    • Jsem spokojená
  • larka | 15. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    tuhle vůni jsem si koupila, když jsem jí vyzkoušela u své známé, nejdřív jsem si říkala, že to docela hezky voní a přitom není drahá, teď, když jí používám, musím říct, že se mi líbí čím dál víc

    • Pro
    • hezká vůně dobrá cena líbí se ostatním
    • Proti
    • nevydrží dlouho, ale to není sama
Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK