loading

Recenze Lanvin Eclat D´Arpege - EDP

Kód produktu: pLN001

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 27. únor 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    ženy jsou s tímhle parfémem spokojeny

  • 22. únor 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Super produkt, krásná vůně

  • 12. leden 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    vše bylo ok jen chyběl kryt na rozstřikovači ,který na obrázku byl vyobrazen

  • 10. leden 2018

    Celkové hodnocení: 90%

    Je to velmi příjemná lehká svěží vůně.

  • Mirka | 8. leden 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Lehká , příjemná květinová vůně. Vydrží docela dlouho , jsem velice spokojená. Krásné balení.

  • RIDI | 1. leden 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    jemná vůně

  • 12. prosinec 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    příjemná vůně

  • 21. září 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Dárek pro přítelkyni

  • Eva | 17. září 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Produkt jsem zakoupila poprvé, zaujala mě jeho velmi příjemná vůně. Doporučila jsem ho svým přátelům. I jim se líbila jeho vůně.

  • Radka | 1. září 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    příjemná, jemná vůně

  • 11. červen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    krásná jemná vůně

  • Elena | 1. červen 2017

    Celkové hodnocení: 60%

    - hezká vůně, už mi ji pár lidí pochválilo. Vybrala jsem po očichání v kamenném obchodě (uznávám, nefér přístup, ale myslím, že nejsem jediná, kdo toto provozuje a chtěla jsem ušetřit). - produkt bych ostatním nedoporučila, protože nechci, aby i ostatní voněli stejně jako já :o) - vůně je lehká, květinková, pro léto se myslím dobře hodí - značka Lanvin je myslím známá a osvědčená, i tím jsem se řídila, nejsem žádná zkušená znalkyně drahých a kvalitních parfémů - koupě pro mne byla výhodná, cena odpovídá kvalitě

    • Pro
    • - velice příjemná vůně - výhodná cena
    • Proti
    • - trochu mne zklamalo balení, čekala jsem nějakou hezkou krabičku, ne průhlednou plastovou krychli.
  • 5. prosinec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Už léta tento parfém kupuji své dceři k Vánocům, ona je maximálně spokojena, parfém voní nádherně, vůně dlouho vydrží, je svěží, lehká, úžasná.

    • Pro
    • nádherná vůně
    • Proti
    • snad nic
  • 29. listopad 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    mám ji ráda

    • Pro
    • vůně je nevtíravá,příjemná
    • Proti
    • nic
  • 18. listopad 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • Proste moje oblíbená nejlepší.
    • Proti
    • -
  • Jan Čubr | 6. listopad 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji všem :)

    • Pro
    • nejkrásnější dámská vůně co může existovat :)
    • Proti
    • nic
  • 17. květen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    - příjemná lehká a svěží vůně - používám již několik let

    • Pro
    • - úžasně voní - přijatelná cena
    • Proti
    • -
  • 23. duben 2016

    Celkové hodnocení: 30%

    Doporucuji vyzkouset v kamennem obchode a nekupovat naslepo dle recenzi

    • Pro
    • Krasny obal
    • Proti
    • Bohuzel patrim asi ke zlomku zen, kterym tato vune vubec nesedla - v mem pripade opravdu "vonim" jak wc
  • irena | 12. březen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    nemám ho poprvé, jsem s ním spokojená

    • Pro
    • dlouho vydrží
  • Eva Vaš. | 29. únor 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Splnila očekávání.

Nakup teď a zaplať
až po výplatě.
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK