Principy ochrany soukromí na Parfemy.cz
Parfemy.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

Recenze Lancome Tresor In Love - EDP

Kód produktu: pLM080

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 23. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    o parfému jsem se dozvěděla od sestry, vůně se mi zalíbila a protože vím, že je oblíbeným parfémem mé sestry, tak jsem jí ho teď zakoupila k narozeninám

    • Pro
    • příjemná dámská vůně
  • 16. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    vůni znám, používám , rozstřik vydrží dlouho (nikoliv celý den)

    • Pro
    • velice příjemná vůně
  • jirka | 16. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    neumím posoudit - výběr dělala dcera

  • Lenka | 13. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    S tímto parfémem jsem hodně spokojená,moc se mi líbí že parfém je krásně cítit skoro celý den,aniž by ho na sebe člověk musel nalít půl litru....

    • Pro
    • Skvělá,vcelku silná a dlouho držící vůně.....
  • Luba Kaisrová | 18. říjen 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    Vuni už jsem doporučila líbila se a už ji zakoupili,jsou spokojené

    • Pro
    • Skutečně excluzivní vuně,nevtíravá,vhodná pro den jak v letě tak i jinou dobu,vune,kterou vřele doporučují ženám romantickým a zasněným
    • Proti
    • Nic neznám
  • 27. březen 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Jsem in love do této vůně:) Krásná, nejlépe se hodí na jaro, požívám ji však po celý rok a hlavně jí necítím na každé druhé dámě. Obsahuje mé oblíbené ingredience ve vyváženém množství v krásném jednouchém flakonu. Prostě skvělá jemná ženská vůně.

  • susanne.ag | 27. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Parfém je nový, svěží, příjemný. Ale zároveň velmi silný, takže je nutné opatrnější dávkování.

    • Pro
    • Krásně voní
    • Proti
    • Je to typ vůně, kterého se člověk může při neopatrném návkování "přečuchat"
  • 19. prosinec 2017

    Celkové hodnocení: 70%

  • 9. říjen 2017

    Celkové hodnocení: 80%

  • 18. červenec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 27. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 10%

  • 3. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 21. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 90%

  • 14. březen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 22. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 50%

Nakup teď a zaplať
až po výplatě.
x