loading

Recenze Jil Sander Sport For Women - EDT

Kód produktu: pJS011

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Leni | 18. srpen 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    Na občasné střídání fajn.

    • Pro
    • Ovocná vůně spíše na letní dny
  • 27. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Laicky řečeno, jedná se o takovou spíše "sportovní" vůni. Ideální pro toho, kdo nemá rád příliš výrazné vůně.

    • Pro
    • Nevtíravá příjemná lehká vůně.
  • 22. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    Jemná,osvěžující.

  • 10. červen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji - za skvělou cenu skvělá vůně!

    • Pro
    • Krásná letní vůně, ke které jsem se po letech vrátila. Když jsem byla těhotná nebo jsem kojila, něco mi na ní vadilo. Pak jsem hledala nějakou svěží vůni a absolutně jsem si nemohla v parfumerii vybrat a jen tak jsem zkusila tuto vůni ze svých starých zásob parfémů a manžel byl nadšený. Proto jsem si ji objednala znovu.
    • Proti
    • Jako toaletka moc dlouho nevydrží, ale v létě to zase tolik nevadí, stejně se stříkám přes den i tak - pro lepší pocit ze sebe.
  • 9. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Líbí se mi svěží vůně, jednoduché ale vkusné balení. Dlouho vydrží, přesto ji ráda aplikuji vícekrát za den :-)

    • Pro
    • Moje oblíbená vůně za super cenu
  • Cecilie Kynlová | 7. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento parfem mě vyhovuje,voní mě a většinou i ostatní se ptají,čím jsem navoněná.

    • Pro
    • Není to tak intenzívní vůně,je nenápadná a přesto voním,velmi se hodí ke sportu a trávení volného času venku v přírodě
  • 25. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    Obecně miluju vůni SUN od Jil, chtěla jsem sportovnější variantu- složením toaletní vody jsem nadšená, výdež mne však velmi zklamala- na mne vůbec "nevoní"...

    • Pro
    • líbí se mi složení vůně
    • Proti
    • bohužel na mne velmi malá výdrž, po 2 hodinách už ho na kůži vůbec necítím
  • ywett | 20. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    produk má velmi svěží sportovní vůni, která vydrží celý den

  • Hani | 28. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Jil Sander Sport je velice příjemná svěží vůně a relativně vydrží, patří mezi moje oblíbené.

    • Pro
    • svěží a příjemná vůně
  • 4. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    příjemná vůně, určitě vyzkoušejte

    • Pro
    • - svěží vůně - dlouho vydrží - příjemná
  • 23. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Příjemná nevtíravá vůně

    • Pro
    • Nádherná vůně dlouho vydrží
    • Proti
    • nic
  • 1. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    super vůně

  • Dagmar Janovská | 7. červen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    jen doporučuji dlouho vydrží vonět a rychle na kůži nevyprchá prostě super samé kladné ohlasy od známých nemohu najít žádný negativ

    • Pro
    • čistá svěží dynaická mladistvá
  • 14. listopad 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 31. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 90%

  • 20. březen 2016

    Celkové hodnocení: 20%

  • Michal Hrubý | 19. březen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    super

  • 15. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 11. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 10. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 80%

Nakup teď,
dopravu máš ZDARMA
a zaplať třeba až v lednu.
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací