loading

Recenze Hugo Boss Deep Red - EDP TESTER

Kód produktu: pTESTER037

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • zdenička | 30. říjen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Tenhle parfém má skvělou vůni, je ideální pro vášnivé ženy. Parfém je krásně silný, vydrží vonět po celý den.

    • Pro
    • Svůdná vůně pro ženy, krásně voní
  • 6. únor 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    zase si ho někdy objednám

  • 2. únor 2015

    Celkové hodnocení: 50%

    vůně hezká, ale v mým případě krátká výdrž, každý musí vyzkoušet sám

    • Pro
    • přijatelná cena
    • Proti
    • krátká výdrž vůně
  • E.V. | 30. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji.nádherně voní vůně vydrží celý den

  • 28. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    oblíbený parfém

  • Dana Kuttelwascherová | 8. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    moje nejoblíbenější vůně

    • Pro
    • miluji tuto vůni
  • 21. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento parfém používám už spoustu let a neměnila bych. Sice jsem zkoušela i jiné, ale vždy jsem se zase vrátila k Deep Red. Pro mě prostě nemá chybu!

    • Pro
    • Velmi příjemná vůně nejen pro mě, ale podle ohlasů i pro mé okolí.
    • Proti
    • Nic!
  • Sue | 15. květen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Deep Red jsem kdysi ovoněla u známé a od té doby jsem ji nosila v myšlenkách a věděla, že si ji jednou koupím. S vůní jsem naprosto spokojená. Když se ráno připravím do práce, dnes již poměrně rutinním způsobem, Deep Red mě vždycky vnese do velmi příjemného pocitu blaha. Doporučila bych tuhle vůni všem, stejně jako obchod Parfemy.cz

    • Pro
    • Vůně vhodná pro ženy, které pomalu vchází do 'první fáze dospělého života' (přecházející z dívky v ženu, pomalu řešící usazení se více než divoké večírky). Deep Red je proměnlivá v každém úhlu, bohatá, ale přitom nevtíravá. Po ránu Vás zastaví a nenuceně donutí se na chvíli zamyslet nad vlastní ženskostí...
  • Jana Pecharová | 5. duben 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    až vůni vypotřebuji, určitě si koupím další používám ještě další výrobky fy Hugo Boss

    • Pro
    • příjemná vůně doporučila mi ho známá používá ho i dcera vůně vydrží celý den
  • 21. leden 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Zakoupení vůně je silně individuální

    • Pro
    • nemá chybu
  • 11. leden 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    doporučuji

    • Pro
    • příjemná vůně
  • 5. leden 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    Tento parfém jsem zvolila protože nemám ráda sladké,těžké vůně.Je lehký,příjemný a voní i ostatním v mé blízkosti.

    • Pro
    • Jemná,neagresivní vůně.Velmi ženská.
  • 4. leden 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    Už pár let mi vyhovuje tato vůně, kterou samozřejmě ráda střídám.

    • Pro
    • Velmi příjemná smyslná vůně dlouho vydrží vonět přiijatelná cena vyhovuje množství 90 ml - větší balení
    • Proti
    • nemám nic proti
  • Vendula | 31. prosinec 2009

    Celkové hodnocení: 100%

    Příšte si určitě zase objednám

    • Pro
    • Krásná vuně,dloho vydrží.
  • 31. prosinec 2009

    Celkové hodnocení: 90%

    doporučuji všem kteří nevědí jaký parfém vybrat pro svou družku, ženu, mámu rozhodně tímto nic nezkazíte.

    • Pro
    • příjemně nepodmanivá vůně. neurazí žádnou ženu nad 40 let.i po dlouhodobém používání se ,,neokouká"
  • Iva | 28. prosinec 2009

    Celkové hodnocení: 100%

    Líbí se mi těžší, silnější vůně, které dlouho voní a vůni se udrží po delší dobu. Není nutné tak během dne často opakovat vonění. Neobtěžuje ani okolí, naopak je reakce, že krásně voním. Používám výhradně v zimním období a vůně se přenáse tak i do kabátů, kožichu a bund, které tak ovoní. Pro ženy, které mají podobné vůně rádi-doporučuji.

    • Pro
    • Skvělá vůně pro zimní období,dloho vydrží vonět. Mám ráda silnější vůni.
  • Zuzana | 27. prosinec 2009

    Celkové hodnocení: 100%

    Tuto vůni jsem si pořídila už potřetí, mám s ní dobré zkušenosti. Je to sice trošku těžší vůně, proto doporučuji ženám nad 30 let, které se nebojí na sebe upozornit. Důležité je si nanést vůni na ty správné mista na těle!

    • Pro
    • Sebevědomé ženy a muže touto sexy vůní, jistě zaujmete!
  • Vladka | 24. prosinec 2009

    Celkové hodnocení: 100%

    NEJLEPŠÍ PARFEM CO JSEM ZA DLOUHOU DOBU POUZIVALA

  • Romana | 23. prosinec 2009

    Celkové hodnocení: 90%

    nemám slov pro tuhle parfémovou vodu

    • Pro
    • je božíííííííííííííí
  • 14. prosinec 2009

    Celkové hodnocení: 90%

    Oblíbené , dlouhodobě užívané produkty této značky,

    • Pro
    • Oblíbená vůně jednoduchá aplikace
Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací