loading

Recenze Gucci Rush - toaletní voda s rozprašovačem

Kód produktu: pGU003

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Majša | 27. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Určitě si ji objednám znova!

    • Pro
    • Jedinečná nevšední vůně!!!
    • Proti
    • nic
  • 23. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    parfém znám, toto konkrétní balení jsem však zakoupila jako dárek, proto nedokážu hodnotit tento konkrétní výrobek

    • Pro
    • nádherná vůně zajímavé a přitom příjemné balení
    • Proti
    • nemám
  • evca | 1. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento produkt používám pro jeho příjemnou a nevtíravou vůni

  • Kveta | 10. červen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Pravidelně jej používám již několik let. Má velmi příjemnou vůni. Balení ve formě krabičky je výborně řešené, vhodné do kabelky.

  • 23. duben 2013

    Celkové hodnocení: 70%

    doporučuji

    • Pro
    • příjemně voní, praktický obal
  • 26. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Naprostá spokojenost

    • Pro
    • nádherná sytá vůně
    • Proti
    • vyšší cena
  • Helena Hrabkova | 9. únor 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    pouzivam produkt uz velmi dlouho a v kamennych prodejnach uz neni

  • Dario | 30. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Oblíbená značka

  • 23. říjen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    úžasná vůně

    • Pro
    • vůně je opravdové opojení a velmi smyslná,ženská záležitost a nemůže chybět v mé sbírce.
  • Eva Florianová | 26. září 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Tuto vůni jsem již měla a vůně se všem líbila.

    • Pro
    • Krásná smyslná lehce kořeněná dámská vůně
    • Proti
    • Žádné
  • 15. srpen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    změna pomohla - zaznamenali i spolupracovníci a kladně

    • Pro
    • přemluvili mě děti a rodina a líbí se mi tato vůně - vyzkoušela jsem v kamenném obchodě
    • Proti
    • risk novinky
  • Agnes | 4. červen 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    kupuji si ji již několik let, vyzkoušela jsem i jiné, ale stále se k ní vracím

    • Pro
    • krásná vůně, dlouho vydrží
  • 10. květen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    U jiné vůně se mi nestalo, že by muže zajímal název.

    • Pro
    • Dlouhotrvající intenzita vůně, nadčasová
    • Proti
    • Málo dostupné doplňky (shower gel, body lotion)
  • Nesi | 28. leden 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    je můj velmi oblíbený...

    • Pro
    • fantazie...dlouho vydřží...perfekt...
    • Proti
    • nic...dokonalost...
  • Martina | 26. leden 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    tento parfém používam už dlhšiu doba,a stále som s ním nadmieru spokojná.Odporučam sebavedomým ženám.

    • Pro
    • Fantastická extravagatná voňa.Veľmi výrazná.Výnimočná .Hodí sa na každu príležitosť.Je vhodná pre ženy ,ktoré chcu byť vidieť-cítiť.Nedá sa prehliadnuť.
    • Proti
    • proti-žiadne.
  • 16. říjen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 28. březen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 6. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 6. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 80%

  • 12. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 90%

Nakup teď,
dopravu máš ZDARMA
a zaplať třeba až v lednu.
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací