loading

Recenze Gucci Rush 2 - EDT

Kód produktu: pGU004

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Jiřína | 5. září 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento parfém používám již několik let. Je jemný, okouzlující a sexy a hodí se pro každodenní použití.

    • Pro
    • Pro mne ten nej parfém. Vůně jemná, okouzlující a sexy i pro denní nošení. Nemá chybu!!!
  • milan | 30. duben 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Je kvalitní

    • Pro
    • Nebylo to pro mne a přítelkyně jiný neuznává
  • 3. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    kupuji pro dceru pravidelně, moc je s ní spokojená

  • Monika | 30. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Jednoduše, jsem spokojená,tento parfém jsem již nakoupila několikrát a pořád mi krásně voní :-)

    • Pro
    • nejlepší vůně kterou znám,svěží,lehká a dlouho vydrží
  • Simona | 25. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Byl to dárek, ze kterého měla dobrá přítelkyně velkou radost. Osobní zkušenost s tímto parfémem nemám, ale po předání dárku o něm vážně uvažuji. Líbí se mi elegantní flakon.

    • Pro
    • Svěží lehká vůně, která neurazí. Naopak!
  • Eva | 9. leden 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Krásná vůně květin a cedru, pro energickou a veselou ženu, dívku... Nemá ji každá a kdykoli ji ucítí muž v mé blízkosti, tak ji pochválí. Tato vůně se líbí mužům, to mám vyzkoušené.

  • 19. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    super vůně

  • 20. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Vůni mám velmi oblíbenou a ráda ji používám

  • 5. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    jedná se o dárek pro kamarádku, která ji miluje, já se nemůžu vyjádřit, opravdu tu vůni nemám ráda. Výdrž, rozstřik a používání vyplňuji dle její zkušenosti.

    • Pro
    • Kamarádka tuto vůni miluje, já nemohu soudit.
    • Proti
    • jeden čas jsem se pro ni rozhodovala, zdála se mi výžrazná a přesto jemná, nyní ji používá kamarádka a náhle patří k mým nejméně oblíbeným parfémům, dle mého je ta vůně příliš ostrá.
  • 16. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Dostala jsem tip na tuto vůni od kamarádky a jsem s ní velmi spokojená. Doporučuji.

    • Pro
    • nádherná vůně
  • 1. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    pro mne perfektní,svědčí o tom nákup zboží xxxxxxxxxx Nedoporučuji parfémy,na každém voní jinak a taky nechci ,ať mé okolí voní stejně,ale netajím ,co používám proto v kolonce nedoporučuji z těchto důvodů.

  • Andrea | 4. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento parfem pouzivam jiz nekolik let. Stale se k nemu vracim, protoze jeho vune je nadherna a navic nikdo z mych pratel jej nepouziva. Jelikoz je pro mne tento parfem vyjimecny pouzivam jej pouze na vecer do spolecnosti.

    • Pro
    • Osvezujici vune. Vune nikdy nezevsedni. Krasne voni i po nekolika hodinach.
  • 15. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    moje oblíbená, svěží vůně čistoty.

  • Nina Šedlbauerová | 18. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Je SUPER!!!

    • Pro
    • Pouzivam ho uz deset roku,nema chybu!!!!!!!!!!
  • Gabriela | 19. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    lepší než předešlá vyzkoušená GUCCI Ruch

    • Pro
    • neodolatelná vůně, po čase ji cítím i já, což se u jiných nedá říct
    • Proti
    • nic
  • 22. leden 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    perfektní vůně a cena

    • Pro
    • perfektní vůně a cena
  • 2. leden 2011

    Celkové hodnocení: 70%

    Mírné sklamání, při porovnání těchto dvou parfémů, tento je na druhém místě.

    • Pro
    • lehkost a svěžest
    • Proti
    • krátký interval účinnosti
  • DJK | 25. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji všem

    • Pro
    • excelentní vůně
  • 19. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    Příjemný, nevtíravý

  • 10. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    kvalitní dárek

    • Pro
    • levný dobře voní
Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací