Principy ochrany soukromí na Parfemy.cz
Parfemy.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

Recenze Gucci Gucci By Gucci Pour Homme - EDT

Kód produktu: pGU064

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Stana | 13. říjen 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    Vuni jsem koupila manzelovi opakovane,protoze se me na nem libi.Vyzkouseli jsme i jine vune,aleopet jsme se vratili k teto.Je to vune pro muze sportovne elegantniho.

    • Pro
    • Nadherna smyslna vune
    • Proti
    • nic
  • 21. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    vůni jsem koupila svému snoubenci k narozeninám - spokojenost je na obou stranách

    • Pro
    • příjemná mužná vůně
  • Petr Tichý | 31. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    super vůně výdrž

  • 2. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Příjemná vůně, vydrží

  • martin suk | 31. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Dobrý obchod

    • Pro
    • Vůně, cena
  • magnolie | 23. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 80%

    Prijemna panska vune.

    • Pro
    • Prijemna panska vune.
  • David Riegl | 6. květen 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    Spokojenost, super cena super vůně hezkej obal :)

    • Pro
    • Velmi příjemná a líbivá vůně. Hlavně ženám voní a to je hlavní :) Gucci mám rád je to můj druhý.
    • Proti
    • Docela ostré hrany víčka jinak super. :)
  • Ivka | 27. leden 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Kupila som ju priatelovi k 40 tke ,je vzrusujuca ,az mam strach.....:-) Kolegyna si ju teraz vzala pre manzela a nevie si vynachvalit

    • Pro
    • Sexi vona pre muzov!
  • Kamil | 27. leden 2010

    Celkové hodnocení: 10%

    Nevim proc se me ate na recenzi na tento produkt, kdyz ani nejste schopni zajistit jeho dodani.

    • Proti
    • Nevim proc se me ate na recenzi na tento produkt, kdyz ani nejste schopni zajistit jeho dodani.
  • Felcan Dušan | 16. prosinec 2009

    Celkové hodnocení: 100%

    nemá chybu

    • Pro
    • 1
  • 13. červenec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

  • 28. květen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

  • 27. červen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

  • 26. listopad 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 5. listopad 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 29. leden 2016

    Celkové hodnocení: 60%

  • 29. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 29. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 70%

  • 29. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 26. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 90%

Lhůta na vrácení 6 měsícůx