loading

Recenze Elizabeth Arden Green Tea - EDP TESTER

Kód produktu: pTESTER022

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 24. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    kvalitní obchod

    • Pro
    • jsem na ni zvyklá
  • 10. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Určitě jí s přestávkami budu používat i do budoucna. Za výhodu považuji, že při opakovaném použití během dne nemám pocit přeplácanosti. Vůně se nemění.

    • Pro
    • Svěží, čistá vůně. Kupuji si jí opakovaně.
    • Proti
    • Flakón je pro mne široký do dlaně.
  • 24. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    dobrá investice

    • Pro
    • příjemná vůně, lehká
    • Proti
    • nevydrží celý den
  • Alena Bujárková | 21. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    doporučuji ostatním

    • Pro
    • úžasná svěží vůně
  • 17. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    Nevoní příliš intenzivně, ale vůně je jemná a příjemná.

    • Pro
    • Krásná vůně, svěžest.
    • Proti
    • Vůně není příliš cítit.
  • Stanislava Řepová | 3. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Vyhovuje mi velmi, nemám ráda moc silné a sladké vůně.

    • Pro
    • velmi příjemná nevtíravá vůně
  • Věra | 7. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Příjemná svěží vůně, používám především v letních dnech.

    • Pro
    • Příjemná svěží vůně.
  • 23. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • - svěží, čistá vůně - cena
    • Proti
    • nic
  • 31. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    mám již několikátou, příjemná, nevtíravá

    • Pro
    • s
  • 13. leden 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    poměr cena/kvalita je jedinečný

    • Pro
    • vyhovzje mi jemná svěží vůně, cena
    • Proti
    • nic
  • markova | 8. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    vyhovuje mi do práce,

    • Pro
    • je jemný
  • 26. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    líbí ser mi

    • Pro
    • líbí se mi
  • Lenka Rottová | 9. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Mám tento parfém ráda již několik let. Střídám jej s Hugo Boss. Vůně je jemná,květinová, vhodná do zaměstnání

  • 23. září 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    vůni znám,proto jsem si jí koupila

  • 20. květen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    . příjemná svěží vůně především pro letní měsíce

    • Pro
    • . svěží,příjemná letní vůně . používám již několik let
    • Proti
    • . nevydrží dlouho
  • 2. duben 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Lehoučká vůně na léto Nezanechává fleky

  • 20. únor 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    Produkt jsem si vybrala pro jeho svěží citrusové aroma. Bohužel se mi však zdá, že oproti jiným parfémovaným vodám vůně vydrží kratší dobu.

    • Pro
    • Svěží vůně
    • Proti
    • Zdá se mi, že vydrží kratší dobu (i když to je parfémovaná voda)
  • 19. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Jelikož mám tuto parfémovanou vodu již poněkolikáté, vím, co jsem si objednala a jsem s ní spokojená. Ráda střídám jemnou vůni této vody se silnější - Hugo Boss. Obě najdu ve vašem obchodě za dostupné ceny a rychlou dodací lhůtou.

    • Pro
    • velmi jemná vůně pro každodenní použití jsem na ttuto vůni zvyklá výhodná cena
  • 26. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Vynikající

  • 19. leden 2013

    Celkové hodnocení: 40%

    Parfém jsem zkusila, používám zatím jen doma, uvidím, asi bude dobrý v létě,tak vyzkouším, zatím doporučovat neb udu.

Lhůta na vrácení 1 rokx

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací