loading

Recenze Dolce & Gabbana Light Blue - EDT TESTER

Kód produktu: pTESTER191

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 23. září 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Tak isto hodnotím ako predošlý parfém.

  • 4. červen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    velice příjemná, svěží a mladistvá vůně moje oblíbená značka již několik let doporučuji

    • Pro
    • oblíbená vůně
  • 5. květen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Jemná svěží vůně, vydrží celý den.

  • Zita Krčálová | 23. leden 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Používá ho kolegyně a vždy to po celé kanceláři krásně vonělo, tak jsem se nechala inspirovat a dobře jsem udělala :)

    • Pro
    • lehounká, osvěžující
    • Proti
    • žádná
  • 5. prosinec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    škoda že k dostání není parfémová voda, ale pouze toaletní voda, protože vůně nevydrží dlouho. Jinak opravdu nádherná vůně, určitě doporučuji. Nevtíravá, čistá, svěží.

    • Pro
    • úžasná vůně
    • Proti
    • malá výdrž, brzy vyvoní
  • 2. prosinec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Dobrá koupě

  • Václav Zrůnek | 29. listopad 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    spokojen s produktem

    • Pro
    • vše
    • Proti
    • nic
  • 11. červen 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    Kupuji pro sestru a dceru jako dárek, je to jejich oblíbená značka

    • Pro
    • Jemná a příjemná vůně
    • Proti
    • nic
  • 20. leden 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Light Blue je moje oblíbená vůně, používám ji leta.

  • 2. leden 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji pro svou vůni

    • Pro
    • příjemná vůně
  • 31. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Muj oblibeny parfem - nikdy nezklame.

  • Alexandra Sedláčková | 5. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    mám ráda tuto značku, zatím mě nikdy nezklamala plně doporučuji

    • Pro
    • krásná vůně, svěží na celodenní použití především v létě
    • Proti
    • nic
  • Alena | 14. září 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento parfém mám již po několikáté a jsem spokojená, krásně voní.Určitě si parfém znova někdy koupím.

  • 29. srpen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    celkově jsem s parfémem spokojená objednala jsem si ho již několikrát

  • 24. červen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    nádherná vůně

  • Katie | 22. červen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    - doporučuji všem, kdo má rád svěží, letní vůně

    • Pro
    • - krásná letní vůně
    • Proti
    • - moc dlouho nevydží
  • 8. červen 2015

    Celkové hodnocení: 10%

    Vůně byla vždy příjemná a zanechávala stopu na prádle. Tato vůně vyprchá během několika minut a není cítit vůbec. Určitě tento produkt nedoporučuji a z internetového obchodu již nikdy nezakoupím jakýkoliv parfém ani toaletní vodu. Všechno je to podvod!!

    • Proti
    • voní pouze chvíli a není to to pravé
  • 30. duben 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Pro mě a pro mé okolí velmi příjemná vůně.Občas si zakoupím něco jiného,ale jinak už používám 13 let.

  • Hana | 2. březen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    líbí se mi jeho vůně, jsem s toaletní vodou spokojená a doporučila bych ji

    • Pro
    • příjemná vůně
  • 7. únor 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    skvělá letní vůně, která dlouho vydrží líbí se i okolí mám ji ráda, kupuji již podruhé

Lhůta na vrácení 1 rokx
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK