loading

Recenze Dolce & Gabbana Light Blue - EDT

Kód produktu: pDG002

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 5. červen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Parfém Dolce & Gabbana Light Blue For Woman jsem vybral pro to, že jeho vůně je nádherná a jeho výběr ocenila jak má manželka, tak dospělá dcera a přítelkyně mého syna.

    • Pro
    • je to parfém, který prostě nemá chybu
  • jarkasvihalkova@centrum.cz | 30. květen 2017

    Celkové hodnocení: 70%

    Tento produkt jsem kupovala v minulosti Vůně je svěží, vhodná pro léto v kombinaci se stejnou značkou tělového mléka je pro mě ideální, vracím se k ní po několika letech Zvolila jsem 100ml balení, do kabelky je protřeba ještě menší objem Určitě nedoporučila, nebudeme všechny vonět stejně

    • Pro
    • Toaletní vodu jsem používala již dříve K létu se hodí
  • 16. květen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Rozhodně doporučuji

  • gamb11 | 8. květen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento parfém kupuji manželce již asi počtvrté a vždycky byla nadmíru spokojena. Má velmi příjemnou vůni a opravdu vydrží. Jen ta cena je bohužel dost natažená, ale i přesto bych tento parfém doporučil.

    • Pro
    • Krásná a vytrvalá vůně, kupuji ji již poněkolikáté.
    • Proti
    • Jen ta cena...... :(
  • Marie | 5. prosinec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Velka spokojenost.

    • Pro
    • Nadherna vune, nevymenim za jinou.
  • pepan | 2. prosinec 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    Jedná se o dárek , spokojenost

    • Pro
    • ´Jedná se o dárek , spokojenost
  • D. Boubínová | 5. září 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Dobrá cena ve srovnání s jinými nabídkami. Doporučuji. Výdrž vůně podle okolností. Někdy i do druhého dne.

    • Pro
    • Byl to dárek pro dceru. Má tuto vůni ráda a kupovala jsem ho pro ni u Vás již několikrát.
  • Lenka Justová | 6. květen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    charakteristická vůně

    • Pro
    • příjemná vůně
  • Markéta | 23. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    koupím si zase

    • Pro
    • ověřená vůně
    • Proti
    • nemá chybu
  • Zdeňka Kafková | 7. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Dostala jsem D G jako dárek a používám ho už více let

    • Pro
    • Můj oblíbený, svěží
  • 29. září 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    oblíbený parfém

    • Pro
    • můj oblíbený parfém
  • 9. září 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    miluju tuhle vůni

    • Pro
    • krásně vonííííí
    • Proti
    • nic
  • Iveta Pospíchalová | 24. srpen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Dolce Gabbana je moje nejoblíbenější !!!

  • RADMILA TRUBÁKOVÁ | 2. srpen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    JE TO VŮNĚ KTERÁ MI OPRAVDU SEDÍ A JSEM S NÍ SPOKOJENA,POUŽÍVÁM TENTO PRODUKT JIŽ DÉLE.DOPORUČUJI TENTO PRODUKT ŽENÁM,KTERÉ MAJÍ RÁDY SMYSLNĚJŠÍ VŮNI.

    • Pro
    • KRÁSNÁ VŮNĚ,
  • 29. červen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Parfém my vyhovuje, vydrží dlouho, nevtíravá vůně.

  • Vlada | 21. duben 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    tento parfém už jsem měla, doporučuji

    • Pro
    • mám ráda tuto vůni
    • Proti
    • nic
  • 23. březen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    klasika, několik let top

    • Pro
    • příjemná nevtíravá vůně pro ženy každého věku
  • 10. únor 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    jsem na něj zvyklá

  • 3. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    lehká příjemná vůně, používá ji dcera na které voněla lépe

  • 13. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Zajímavá lehčí vůně, Je to opakující se dárek pro dceru, která odmítá změnu.

    • Pro
    • zajímavá vůně
Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK