loading

Recenze DKNY DKNY Women Energizing - EDP

Kód produktu: pDK001

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Dana | 3. prosinec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    vydrží dlouho vonět používám v létě, tato je dárek pro kamarádku, která byla z této vůně unesena, když jí na mě cítila

    • Pro
    • Pro mě dokonalá vůně
  • Tomáš MATĚJÍK | 23. říjen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    tuto vůni na manželce miluji

    • Pro
    • krásně voní
    • Proti
    • nic
  • 13. září 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    příjemná vůně

    • Pro
    • příjemná letní svěží vůně
    • Proti
    • dlouho nevydrží
  • Renata Jetmarová | 24. květen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem s tímto parfémem spokojená již několik let.

    • Pro
    • Svěží a kořeněný.
    • Proti
    • Nevím.
  • 10. březen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    jsem velice spokojena se službou obchodu.

  • 6. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    jsem spokojená

    • Pro
    • příjemná vůně
    • Proti
    • nic
  • 19. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    - je nejlepší - používám cca 10 let - okolí chválí - nedoporučila - je to "moje" vůně - není nač dávat si pozor

  • Pavluša | 19. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji všem :)

    • Pro
    • Nádherná vůně....
  • 17. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    vydrží dost dlouho

    • Pro
    • příjemná vůně
  • Jaroslav Křížek | 16. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Jistě každá žena, ale i její partner má svůj okruh oblíbených parfémů a podobných výrobků. DKNY je tento případ v naší rodině.

    • Pro
    • Jedná se po letech používání již o součást osobnosti mojí manželky.
    • Proti
    • Nic.
  • Renata | 29. září 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    doporučení kolegyně

    • Pro
    • příjemná vůně
    • Proti
    • těžká do kabelky- ale rozhodla výhodná cena
  • 1. září 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    Doporučuji, kupuji manželce na její přání už léta.

    • Pro
    • Osvědčená, příjemná vůně. Dobrá cena za velké balení.
  • Simona | 28. srpen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám do už 15 let a neomrzí se, má výdrž...všichni koelm chválí :-)

    • Pro
    • Je to můj nejoblíbenější parfém, vyzkoušela jsem už dalších 5 podobných a vždycky se vracím k DKNY
  • 29. květen 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    mám své značky,které měním,toto je nová vůně,ale určitě bych doporučila

    • Pro
    • vůni jsem zakoupila poprvé na doporuční kamarádky,jsem spokojená příjemná svěží vůně
  • Mikeťuk | 24. březen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Občas zkusím něco jiného, ale vždy se k této vracím - přes léto pravidelně.

    • Pro
    • Nádherná vůně. Kupuji opakovaně a je stále stejně krásná.
    • Proti
    • Zklamala mě limitovaná edice ( s červeným srdcem). Trochu mně vadí, že se nedá odlít do menšího flakonu do kabelky.
  • Janyn | 16. březen 2015

    Celkové hodnocení: 50%

    Vůně ke mně naprosto sedí. Myslím, že jí zůstanu věrná. Od doby, kdy jsem poznala tuto značku již parfémy nestřídám. Maximálně v létě používám EDT.

    • Pro
    • Je to nelepší vůně, kterou jsem poznala.
  • alena | 29. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    komu se líbí nevtíravé příjemné a svěží vůně,které mají výdrž,tak mohu doporučit

    • Pro
    • nádherná vůně,která má výdrž
  • Alena | 16. červen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji, zkouším i jiné značky, DKNY mám již několikrát.

    • Pro
    • Příjemně svěží vůně, která dlouho vydrží.
    • Proti
    • nic
  • 2. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    libí se mi.

  • 31. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Dárek byl pro manželku, je velmi spokojená

Lhůta na vrácení 1 rokx

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací