Principy ochrany soukromí na Parfemy.cz
Parfemy.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

Recenze DKNY Be Delicious - EDP

Kód produktu: pDK008

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 28. prosinec 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Dlouho voní

  • 22. prosinec 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Krásná svěží vůně

  • 1. říjen 2017

    Celkové hodnocení: 80%

    Krásná svěží vůně, která neomrzí, ale bohužel poměrně nízká výdrž, rychle vyprchá.

  • Pavlína | 24. září 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    švagrová jí používá a mně velmi pěkně voněl, mám poprvé a jsem naprosto spokojená, dlouho voní...

  • Lenka | 2. prosinec 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    Celkově se mi vůně líbí, jsem spokojena, designově jsem si flakon zamilovala a vůně mě rozhodně nezklamala

    • Pro
    • Svěží příjemná vůně, trochu jablíčka cítit je :)
    • Proti
    • Zprvu mi vůně připomněla hygienické spreje do bytu...ale je to asi o zvyku
  • 23. březen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    určitě objednám znovu

    • Pro
    • dokonalá vůně větší balení
    • Proti
    • nic
  • 15. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    parfém jsem si koupila opakovaně a jsem s ním spokojena

  • Jana | 10. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    velmi příjemná vůně

  • Mgr. Marcela Dohnalová | 6. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Vyhovuje mi vůně a mám z ní dobrou náladu zkušenosti mám dlouholeté používání je velmi jednoduché raději ne nemám ráda, když někdo známý voní stejně jako já

  • Ala | 24. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    spokojenost

  • 9. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Dkny je příjemná,nevtíravá vůně,dlouho vydrží.

    • Pro
    • Známá vůně,moje žena ji má ráda.
  • Šárka | 18. květen 2015

    Celkové hodnocení: 60%

    vybrala jsem si tento parfém na základě recenzí ostatních zákaznic, ale je pravda, že 100 lidí znamená 100 různých názorů, já příliš nadšena nejsem.

    • Pro
    • pěkný design, ale vůně mě docela zklamala, není to zcela můj šálek čaje. Několikrát za sebou jsem měla DKNY Women, naprosto úžasná vůně, chtěla jsem změnu, ale budu se vracet k původní vůni
    • Proti
    • špatně se mi parfém aplikuje, pro mě je nešikovně umístěná tryska
  • 11. květen 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    moje oblíbená vůně velikost nevhodná do kabelky, ale lze použít prfém v menší velikosti

    • Pro
    • příjemná vůně trvanlivost
  • Bohuslav Kovanda | 9. květen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Velmi dobře

  • Emilie | 28. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Velmi přijemná vuně. Objednávám si tento parfém často a jsem moc spokojená.Doporučila bych tento parfém každe ženě ktéra ma rada jemnou vuni ktéra vydrži. Když jsem u někoho a pak odejdu domu, řikaji že vuně za mnou zustava dlouho. Moc to potěši.

  • Janina | 28. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Letní, ovocná, svěží.... prostě krásná vůně pro mladé energické dámy. Dlouho vydrží. Voní celému okolí :-)

  • Lenka Švecová | 29. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Dlouho a svěže voní.

    • Pro
    • krásná vůně
  • 27. květen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    oslovila mě ihned po prvním přivonění :-)

    • Pro
    • velmi příjemná svěží vůně vydrží celý den
    • Proti
    • nic
  • Eva | 26. únor 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Uzasna vune ktera vydrzi temer cely den

    • Pro
    • Krasne voni
    • Proti
    • Vubec nic
  • Klepáčková Dagmar | 21. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    používám již léta,jsem velmi spokojená s touto vůní a všem okolo mě se líbí....často se mě ptají,jaký parfém používám...

    • Pro
    • krásná svěží vůně,všem doporučuji
    • Proti
    • nic
Nakup teď a zaplať
až po výplatě.
x