loading

Recenze Diesel Zero Plus Masculine - toaletní voda s rozprašovačem

Kód produktu: pDI004

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • jajavor | 7. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 50%

    pro mladé, vůně je sladká, hodně skořice

    • Pro
    • cena
    • Proti
    • příliš sladké
  • 3. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 70%

    vůně dlouho vydrží,

    • Proti
    • je dost sladká
  • Gregr | 24. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 70%

    vhodný pro cestování

  • Superjan | 2. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Ženské v práci škemraly abych jim řekl název parfému..:-) Výrazná vůně skořice udělá hodně..:-)

    • Pro
    • Zajímavá vůně, dlouhá výdrž..
  • ramones17 | 6. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Toaletní voda příjemně a hezky voní.Dá se použít na každý den,já osobně používám jen na určité příležitosti,vůně je silná a myslím,že je lepší,někdy vynechat,někdy prostřídat.Trochu mi připomíná starší typ toaletky Old Spice,tak že komu Old Spice nevoněl,ať radši nekupuje.Ale je to pouze jen můj názor.Každopádně za tu cenu,a značku,je to kvalitní toaletka,s příjemnou vůní.

    • Pro
    • Příjemná vůně Skvělá cena Značka
    • Proti
    • Nic
  • 16. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 60%

    Tato vůně mi moc nevyhovuje, neměla jsem s ní žádné zkušenosti, vadí mi výrazná vůně skořice. Manželovi bude třeba vyhovovat.

  • 11. květen 2012

    Celkové hodnocení: 50%

    Průměr. Už si neobjednám

  • Koudelová Vlaďka | 2. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento produkt jsem vybírala tak nějak "pocitově" a udělala jsem dobře. Příjemná a okouzlující vůně potěšila i mého partnera. Děkuji.

    • Pro
    • Příjemné dárkové balení Příjemná a přitažlivá vůně Zachránila mě rychlost dodání zboží,protože jsem se rozhodla pro tyto dárky až na poslední chvíli.
    • Proti
    • -
  • 29. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    dárek pro dceru a zetě

    • Pro
    • levné
    • Proti
    • jen pro mladé
  • Galina | 21. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Budu kupovat zbozi - perfektna kvalita za perfektny ceny!!!

    • Pro
    • Perfektni
  • Jirout Josef | 30. říjen 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    hezký obal

    • Pro
    • vůně
  • 30. říjen 2011

    Celkové hodnocení: 60%

    nekupovat vůně co neznám

    • Proti
    • není na trhu parfumérii a tak jsem tento parfém volila jen podle značky Diesel. Větčina z nich voní ,tento mě moc nezaujal,ale mé kolegině ano.Každý máme rádi jiné vůně.
  • IVČA | 22. říjen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Tuto toaletku kupuji manželovi i synovi. Moc krásně mi oba voní a oni ji taky rádi používají. V této akci byla super mega sleva, tak mám vánoce vyřešené. Při příštím nákupu doufám nezapomenu na slevu, kterou jsem získala tímto nákupem.

    • Pro
    • Úžasná vůně, která se líbí mně i manželovi.
  • 10. říjen 2011

    Celkové hodnocení: 70%

    Po opravdu nečekaně hořkém začátku se vůně rozvine do jemnějších tónů. Je opravdu velmi příjemná i pro okolí.

    • Pro
    • Opravdu chlapská vůně,dlouhotrvající
  • mkboys | 20. červen 2011

    Celkové hodnocení: 70%

    Zakoupím znovu

    • Pro
    • Dobrá cena za příjemnou vůni
    • Proti
    • Nic
  • 18. květen 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Jsem velice spokojená.

  • 11. duben 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • bezvadný dárek pro studenta - dobrá značka
    • Proti
    • byl rozbit plexisklový obal
  • 20. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento produkt jsem již doporučil ostatním, kterým se tato vůně líbila. Já ji používám již delší dobu a jsem s ní velmi spokojen.

    • Pro
    • Krásná a originální, dlouhotrvající pánská vůně
  • Hanka | 11. říjen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Super! Doporučuji!

    • Pro
    • výborná vůně dobře a dlouho drží
    • Proti
    • nic
  • 9. říjen 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    Tuto vůni jsem už vícekrát koupila jako dárek, vždy měla u úspěch. Myslím si, že je vhodná spíše pro mladší muže, rozhodně bych ji doporučila, protože příjemně voní a dlouho vydrží.

    • Pro
    • velmi příjemná vůně
Nakup teď,
dopravu máš ZDARMA
a zaplať třeba až v lednu.
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací