loading

Recenze Diesel Zero Plus Feminine - toaletní voda s rozprašovačem

Kód produktu: pDI002

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 28. duben 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    vydrží dlouho

    • Pro
    • příjemná vůně
    • Proti
    • -
  • 20. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 60%

    takovy obycejny,deni,ale cekala jsem lepsi

    • Pro
    • prumerny
    • Proti
    • nic
  • 1. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • spokojenost
  • Jana | 28. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • super vuně
    • Proti
    • nic
  • 19. leden 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    Zaujal mě vzhledem,lákavá byla značka i cena. Příjemná, mírně sladká vůně. Tento parfém doporučuji ostatním. Budu se řídit dále svým instinktem:-)

    • Pro
    • Příjemná vůně vhodná spíše pro slavnostnější (večerní)události -koupila jsem ho jako dárek pro kamarádku.Byla velmi pokojena. A mj.krásné vzhled flakonku,pěkné balení:-)
  • hola | 6. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Byla jsem zvědavá jak voní - pánská verze mi voní (líp)

    • Pro
    • Zvědavost
  • 3. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    nádherně voní,určitě doporučuji

  • 30. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    skvělá vůně

  • 21. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 30%

    někomu tato vůně určitě vyhovuje, pro mě je vůně kokosu až moc pronikavá

    • Pro
    • celkem hezké balení
    • Proti
    • vůbě mě zklamala, je pronikavá, vůně kokosu mě v tomto složení neuchvátila, ale jiným voní, je to individuální
  • Leňule | 25. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Vybrala jsem si vuni nebo jsem s ní spokojena

    • Pro
    • Objednavala jsem si zaměrně Mně osobně to voní
    • Proti
    • Asi jen to že parfem nema víčko
  • 22. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    Příjemná lehká vůně. Nevydrží příliš dlouho.

    • Pro
    • Příjemná lehká vůně.
  • 11. květen 2012

    Celkové hodnocení: 50%

    Průměr. Už si neobjednám

  • Dája | 26. duben 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    vůně dlouho vydrží a je celý den se rozvíjí prostě ji mám ráda, vyhovuje mi a často si ji kupuji líbí se mému okolí, jelikož stačí jen jednou dvakrát aplikovat a vůně se drží i na oblečení. Nemám s touto vůní žádné negativní zkušenosti. Mohu ji jen doporučit.

    • Pro
    • skvělá cena vůně dlouho vydrží a je celý den se rozvíjí prostě ji mám ráda, vyhovuje mi a často si ji kupuji líbí se okolí
  • Iveta Vaněčková | 18. duben 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    velká spokojenost

    • Pro
    • příjemná vůně
    • Proti
    • nic
  • ajka | 3. únor 2012

    Celkové hodnocení: 70%

    vůně je sladká, spíše na zimu. Vydrží celkem dlouho.

  • 23. leden 2012

    Celkové hodnocení: 70%

    odpovídá nízké ceně

    • Pro
    • mám ho poprvé, zatím spokojenost
    • Proti
    • lahvička nemá vlastní uzávěr, nehodí se do kabelky, pouzdro efektní,ale neskladné
  • 22. leden 2012

    Celkové hodnocení: 60%

    více mám v oblibě bílý diesel plus plus

  • 6. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    osvěžující vůně, vhodná pro aktivní nevtíravou ženu, malé balení, vhodné do kabelky

    • Pro
    • lehká vůně
  • 28. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 70%

    také dobrá cena

    • Pro
    • bylo to dceru, vybrala si
    • Proti
    • ne
  • Ivana Š. | 25. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    U této toaletky mě hlavně zaujala předvánoční cena. Vůně je sladká,na zimní období se hodí. V létě raději volím svěžest.

    • Pro
    • Sladká ale příjemná vůně.
    • Proti
    • nic
Nakup teď,
dopravu máš ZDARMA
a zaplať třeba až v lednu.
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací