loading

Recenze Chopard Wish - EDP

Kód produktu: pCO002

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Eva Warneková | 11. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 50%

    Moc mi nevyhovuje

  • 26. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    příjemná svěží vůně

    • Pro
    • příjemná svěží vůně
    • Proti
    • --
  • 1. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    manželka ho chtěla

    • Pro
    • hjuzgtrf!!!!
    • Proti
    • nic
  • Vlasta Nová | 9. červenec 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    V bodu výdrž vůně - střední cestu.

    • Pro
    • vyhovuje mi
    • Proti
    • nic
  • 27. březen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    produkt jsem si vybrala na doporučení kamarádky

  • Jája | 9. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Parfém doporučuji.

    • Pro
    • Parfém používám velmi dlouho, je to moje oblíbená značka zároveň s Euforií,každý mi tyto vůně chválí, příjemně jim voní, hlavně mužům
  • 18. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • mám ozkoušeno perfektní vůně
  • 4. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    tento produkt znám proto jsem ho vybral znovu

    • Pro
    • vůně je silnější,ale vydrží celý den
  • Hana Říhová | 20. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    úžasná vůně,určitědoporučím

    • Pro
    • sama jsem si ho nedávno objednala
  • Petra B. | 19. květen 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    tuto značku jsem neznala, dala jsem pouze na recenze k této vůni a nelituji měla jsem ji přiřazenu i ke svému znamení (Štír) a byla to opravdu trefa celkem dlouho vydrží

    • Pro
    • opravdu příjemná (smyslná) vůně
  • Lída | 8. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Ráda se k této vůni vracím hlavně v zimě

    • Pro
    • Vydrží dlouho
  • 7. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Parfém nebyl koupen poprvé a ani naposled. Skvělá vůně.

  • 16. srpen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    jedinečná vůně s magickou mocí

    • Pro
    • jedinečná vůně s magickou mocí
  • Pepa | 17. duben 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Nic jiného manželce nekupuji.

    • Pro
    • Velice přitažlivá a svůdná vůně
  • mirka | 30. leden 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Tuto vůni už vyzkoušely mé dvě známé a pořídily si ji také. Působí slavnostně a je to už čtvrtým rokem moje zimní vůně.

    • Pro
    • Těžší vůně. Zaujme spíše střední věkovou kategorii. Okolí ji vnímá jako velmi zajímavou.
    • Proti
    • Bezprostředně po použití se může zdát silná.
  • Lenka | 26. leden 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    pouzivam jiz 12 let mam tuto vuni rada dostala jsem prvne darkem ostatni rikaji,ze jde ke mne

    • Pro
    • pouzivam jiz 12 let mam tuto vuni rada dostala jsem prvne darkem ostatni rikaji,ze jde ke mne....
  • Jaroslav S. | 20. prosinec 2009

    Celkové hodnocení: 100%

    Wish jsem před několika roky koupil na zkoušku v kamenném obchodě, protože mně krásně voněl. Měl velký úspěch, kupuji jej opakovaně, ale už jen přes internet. Vůně je stylová, vždy zaujme. Stále je dost dost dotazů, co je to za vůni, značku Chopard však většina tazatelů nezná. Já jsem Wish už několikrát doporučil, moje partnerka tolik sdílná není, ale to k ženě asi patří. Na příští narozeniny nebo vánoce Wish určitě zase koupím. Vždy si dávám pozor na cenu, kupuji jen největší balení 75 ml.

    • Pro
    • Pozoruhodná vůně s dlouhodobým účinkem. Ze všech vůní, které partnerka zkoušela, jí tato sluší nejvíce.
  • 18. listopad 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 13. září 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 9. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 80%

Lhůta na vrácení 1 rokx

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací