loading

Recenze Chloé Love - EDP

Kód produktu: pCL016

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 2. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Má nejoblíbenější vůně, škoda, že už se nevyrábí toaletka, ta mi voněla víc.

    • Pro
    • Perfektní výdrž, krásná vůně, ne příliš sladká, lehce pudrová.
  • Zdeněk | 1. leden 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Bude li vůně levnější, bude ještě oblíbenější?

    • Pro
    • Oblíbená vůně
    • Proti
    • Drahá.
  • GISLINDE ŘIHOVA | 10. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    POUŽÍVÁM TAKÉ SAMÁ MÁME HO RÁDY VŠICHNI KRÁSNĚ VONÍ DLOUHO VYDRŽÍ STAČÍ JEDNOU ZA DEN DOPORUČÍM DÁL

    • Pro
    • DCERU SNACHU
  • 8. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    je to úžasná vůně, která drží....doporučuji, ale není pro všechny

  • Dagmar Řezníčková | 27. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji.

    • Pro
    • Příjemná vůně.
  • 9. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    spokojenost

  • Ivana Hezinová | 12. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    spokojenost

    • Pro
    • co dodat,krásně voní a vydrží
  • Eva Vosáhlová | 23. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Produkt je dárek pro dceru na její výslovné přání, sama s ním nemám žádné zkušenosti.

    • Pro
    • jednoduchost, rychlost, dodání až do domu, cenová výhodnost
  • pivpas | 14. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    dárek pro manželku k nezaplacení čichněte a budete ji chtít taky

    • Pro
    • neodolatelná vůně
    • Proti
    • za kvalitu se musí platit
  • Jája | 21. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 40%

    Parfém jsem vrátila... Na to jakou má reklamu, mi vůbec nevoní :( , ale každému voní něco jiného, takže nemohu říct, že ho nedoporučuji.

  • Agáta Netušilová | 23. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem spokojená

    • Pro
    • Perfektní
    • Proti
    • Nic
  • 19. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    mam rada tuto znacku cista a zenska

  • 5. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    jsem velmi spokojená

  • 5. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    je to dárek pro maminku, takže vlastní zkušenost nemám

    • Pro
    • krásná lehká vůně
    • Proti
    • nic
  • 16. únor 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    dárek pro přítelkyni, která si přála tuto značku a před tím ji nepoužívala. z vůně chloe je nadšená

  • 2. leden 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    zajímavá vůně

  • grape | 1. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Prostě Love..zamilujete se a nic se s tím nedá dělat :)))

    • Pro
    • Neobvyklá vůně, která dlouho vydrží..kamarádka ji používá, jednou jsem ji zkusila a musela jsem si ji koupit. Vůně pro sebevědomou ženu, velmi sexy :)
    • Proti
    • Nemá žádná proti od okamžiku, kdy si ji dáte na kůži..ve flakonu tolik nevoní.
  • 1. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    prima vůně

  • Netopilová | 31. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    moc mě oslovila opojná vůně

    • Pro
    • krásná nádherná vůně......
  • Petr Bazger | 23. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Vhodná pro všechny generace, obzvláště pro Ty kdo má rád dlohotrvající nenápadnou vůni,která zanechává stopy i po Vašem odchodu.

    • Pro
    • Velmi příjemná, čistá vůně, která vynikne obzvláště po odeznění prvních intenzivních vjemů. nenápadná ale nepřehlédnutelná.
Nakup teď,
dopravu máš ZDARMA
a zaplať třeba až v lednu.
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací