loading

Recenze Chanel Chance Eau Fraiche - toaletní voda s rozprašovačem

Kód produktu: pCA040

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Marek | 30. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Chanel Chance Fraiche je ideální pro ženy, které mají rády svěží vůni danou dřevitým základem. Vynikající kombinace jasmínu, hyacintu a citrónu dává nezapomenutelnou vůni.

    • Pro
    • - úžasná svěží vůně, která vydrží
    • Proti
    • - flakonek je pěkný, ale volil bych jiný vršek (nemám rád plast), ale toto internetový obchod neovlivní :-)
  • 27. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Parfém doporučuji ať to stojí co to stojí je prostě parádní...

    • Pro
    • Luxusní a zcela vymazlená vůně už se těším až se žena navoní...
    • Proti
    • cena.....
  • 27. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    vřele dopručuji tato vůně je svěží , není těžká.

    • Pro
    • prostě je to má vůně
    • Proti
    • nic
  • 7. duben 2014

    Celkové hodnocení: 70%

    Veli příjemná vůně, bohužel dlouho nevydrží.

    • Pro
    • Příjemná vůně, ideální na léto.
    • Proti
    • Vůně nevydrží, je nutná opakovaná aplikace v průběhu dne.
  • Jaroslav | 7. únor 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Používám pravidelně již delší dobu

    • Pro
    • Příjemná a dlouho trvající vůně
  • 11. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    kupuji tuto značku opakovaně a jsem velmi spokojena

    • Pro
    • krásná vůně,dlouho vydrží
  • obdivovatelka značky Chanel | 29. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    tuto značku používám několik let s různými drobnými obměnami nádherná exotická vůně doporučím svým kamarádkám a ,,napíšu Ježíškovi,,jestli by mi nedonesl pod stromeček ještě nějakou kosmetiku s touto luxusní vůní

    • Pro
    • Nádherná vůně pěkné elegantní balení
    • Proti
    • dost vysoká cena za toaletní vodu cena by podle mne odpovídala parfémové vodě
  • 23. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Vybírala jsem dle recenze, vůně nezklamala. Rozhodovala jsem se mezi Chanel Chance Eau Tendre a Chanel Chance Eau Fraiche, objednala jsem si nakonec obě.

    • Pro
    • Úžasná vůně
  • Natalija | 11. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Prost'e krasna vun'e!

  • 25. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Proste Channel Chance !

    • Pro
    • Nadherna vune, pritelkyne ji sama neciti, ale kamkoliv vejde, tam to krasne zavoni !
  • Popelková Dagmar | 7. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Překrásná lehká elegantní vůně. Cítím ji na sobě celý den.

  • 24. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    produkt používám již 2 roky nákup určen pro dceru - produkt ji též oslovil

    • Pro
    • příjemná vůně
    • Proti
    • -
  • Michaela Leššová | 19. září 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji

    • Pro
    • Krásná vůně
  • Katka | 19. září 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    Krásná lehká a přitom relativně výrazná vůně. Příjemná, nijak rušivá. Podle mého názoru trefně vybraná Přítel i kolegové v zaměstnání jen chválí. Doporučuji. Škoda, že není k dostání ve formě parfému.

    • Pro
    • Krásná lehká a přitom relativně výrazná vůně.
    • Proti
    • Ač se jedná o toaletní vodu, cena není zrovna z nejnižších.
  • Dan | 31. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Naprosto spokojená tchýně.

  • 19. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Parfém je můl oblíbený, cena od Vás dobrá.

  • Eva | 20. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Značku Chanel mám oblíbenou, používám i jiné druhy, třeba na zimu a tak... Dlouho vydrží, což se o jiných parfémech kolikrát říct nedá.

    • Pro
    • Krásná letní a svěží vůně, Chanel je moje oblíbená značka.
  • Sabáčková Jarmila | 18. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Parfém si vybrala dcera.

    • Pro
    • Výrazná, nevtíravá vúně. Dárek pro dceru.
  • Polanková | 3. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    mám tuto vůni již po několikáté, mám ji ráda hodí se pro každou příležitost

    • Pro
    • úžasná, svůdná, prostě nádherná vůně pro každou příležitost
  • 29. květen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    lehká svěží vůně léta, používám tuto vůni již druhé léto a jsem s ní naprosto spokojena a snad i mé okolí

    • Pro
    • krásná letní svěží vůně už loni mě okouzlila a proto jsem si jí vybrala i pro letošní léto
Lhůta na vrácení 1 rokx

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací