loading

Recenze Cerruti 1881 Women - EDT

Kód produktu: pCE002

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Zuzana | 6. říjen 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    Dostala jsem menší balení jako dárek a vůně se mně zalíbila. Pěkné balení. Slušná cena vzhledem k množství.

    • Pro
    • Příjemná jemná květinová vůně. Vydrží celý den.
  • Soňa Chytilová | 25. červenec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    spokojenost, po všech stranách

    • Pro
    • krásná vůně dlouho vydrží
    • Proti
    • nic
  • Jarka | 12. červen 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    mám ráda tuto vůni každý si musí vybrat podle svého vkusu

    • Pro
    • mám tuto vůni ráda v letních měsících
  • 28. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Max.spokojenost

    • Pro
    • Velmi příjemná vůně
  • Lenka | 19. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    tímto parfémem mi provoněla kancelář kolegyně, tak jsem ji kontaktovala, aby mi sdělila značku donesla mi na vyzkoušení flakón parfém voněl i na mně

    • Pro
    • příjemná a dlouho trvajícícvůně
    • Proti
    • těžší flakón
  • karel | 1. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    veliká spokojenost

    • Pro
    • poměr kvalita/cena
  • Marie Karešová | 26. červen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    příjemná vůně, hezké balení,

    • Pro
    • příjemná vůně
  • 24. červen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Parfém znám a používala jsem již několikrát. Velká spokojenost.

  • 26. květen 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    Parfém má velice pronikavou vůni.

  • HK | 11. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Produkt jsem před mnoha lety dostala jako dárek a zůstala jsem této vůni věrná. Naprosto mi vyhovuje a dokonce není výjimkou, že mi lidé z okolí vůni chválí a ptají se na značku. Nevím, co bych si počala, kdyby se tento produkt někdy ztratil z trhu :-) Doporučovat jiným? Nejsem si jista! Co kdyby pak všichni voněli stejně po té, co by poznali Cerruti 1881 ???

  • veverka | 30. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    neomrzela se

    • Pro
    • krásná vůně
  • 27. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem velmi spokojena se zásilkou a s tím, že konečně mám po letech svoji vysněnou vůni, kterou neváhám obdarovat své nejbližší. Děkuji

  • Marie Kaešová | 24. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    vůně mi vyhovuje a nechci ji měnit.

    • Pro
    • lehká osvěžující vůně, která mi vyhovuje hlavně v letních měsících
  • 5. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Hodně dobrá vůně s vynikající výdrží.

    • Pro
    • Pro mne okouzlující vůně
    • Proti
    • nic
  • Richard Kašpar | 3. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Je růžový !!! Již jsem psal v předchozím hodnocení. Může páchnout, jen když je růžový :-)

    • Pro
    • Je růžový
  • Lenka Čápková | 25. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    výborný parfém za skvělou cenu

  • Jiřina Frýdová | 23. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    mám ráda takovou nevtíravou vůni, na denní používání nemusím mít parfém, chci jen tak příjemně vonět.

    • Pro
    • prostě se mi vůně líbí
  • 29. září 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Prostě jsem si ho chtěla zase koupit jsem s ním spokojená

    • Pro
    • Dříve jsem ho měla a krásně mi voní
    • Proti
    • zápory nemám
  • 15. září 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    I po 20. letech používání se stále setkávám s velmi kladnými reakcemi okolí na tuto vůni.

    • Pro
    • květinová, nedusivá vůně, již mnohokrát mě zastavili cizí lidé a ptali se na značku
  • 30. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    příjemná dívčí vůně. Koupila jsem pro kolegyni.

    • Pro
    • příjemná vůně
    • Proti
    • nevydrží dlouho
Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací