Principy ochrany soukromí na Parfemy.cz
Parfemy.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

Recenze Cerruti 1881 Women - EDT

Kód produktu: pCE002

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 4. červenec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Příjemná lehká letní vůně.

  • 21. květen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Pro mně jarní vůně:-)

  • 16. prosinec 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    pro mě neodolatelná ,luxusní vůně,používám několik let,stále se k ní vracím

  • 11. prosinec 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám pravidelně- dlouho vydrží a je svěží

  • Ivana | 7. listopad 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Parfém používám již asi 15 let - jsem věrná značce. Občas se mne lidé ptají co to je za vůni - asi bych měla dostávat peníze za reklamu:)))) od Cerrutiho

  • 6. říjen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Kupuji tuto značku dceři každoročně k vánocům. Zatím bylo vše v pořádku, letos ho ještě samozřejmě nedostala a tak doufám, že to bude také v pohodě.

  • Pavlína | 24. září 2017

    Celkové hodnocení: 60%

    mám poprvé, není špatný, ale vracet se k němu už asi nebudu...

  • Jarmila | 28. prosinec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    produkt používám již několik let a jsem s ním maximálně spokojena,proto bych ho doporučila všem ostatním

    • Pro
    • velmi příjemná vůně vůně je dlouhodobá přijatelná cena
  • Zuzana | 6. říjen 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    Dostala jsem menší balení jako dárek a vůně se mně zalíbila. Pěkné balení. Slušná cena vzhledem k množství.

    • Pro
    • Příjemná jemná květinová vůně. Vydrží celý den.
  • Soňa Chytilová | 25. červenec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    spokojenost, po všech stranách

    • Pro
    • krásná vůně dlouho vydrží
    • Proti
    • nic
  • Jarka | 12. červen 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    mám ráda tuto vůni každý si musí vybrat podle svého vkusu

    • Pro
    • mám tuto vůni ráda v letních měsících
  • 28. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Max.spokojenost

    • Pro
    • Velmi příjemná vůně
  • Lenka | 19. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    tímto parfémem mi provoněla kancelář kolegyně, tak jsem ji kontaktovala, aby mi sdělila značku donesla mi na vyzkoušení flakón parfém voněl i na mně

    • Pro
    • příjemná a dlouho trvajícícvůně
    • Proti
    • těžší flakón
  • karel | 1. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    veliká spokojenost

    • Pro
    • poměr kvalita/cena
  • Marie Karešová | 26. červen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    příjemná vůně, hezké balení,

    • Pro
    • příjemná vůně
  • 24. červen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Parfém znám a používala jsem již několikrát. Velká spokojenost.

  • 26. květen 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    Parfém má velice pronikavou vůni.

  • HK | 11. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Produkt jsem před mnoha lety dostala jako dárek a zůstala jsem této vůni věrná. Naprosto mi vyhovuje a dokonce není výjimkou, že mi lidé z okolí vůni chválí a ptají se na značku. Nevím, co bych si počala, kdyby se tento produkt někdy ztratil z trhu :-) Doporučovat jiným? Nejsem si jista! Co kdyby pak všichni voněli stejně po té, co by poznali Cerruti 1881 ???

  • veverka | 30. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    neomrzela se

    • Pro
    • krásná vůně
  • 27. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem velmi spokojena se zásilkou a s tím, že konečně mám po letech svoji vysněnou vůni, kterou neváhám obdarovat své nejbližší. Děkuji

Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x