loading

Recenze Calvin Klein CK One - EDT

Kód produktu: pCK007

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 22. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Kdo si potrpí na luxus,asi se otřepe,ale na léto ideální varianta pro oba a i když jě možná již ,,očmuchaná",Lepší než závoje těch těžkých omamných ,,značkovek",které člověka rozkašlou.Už několik let se k ní vracíme,navíc poměr výdrž-cena podle mne za1.

    • Pro
    • ,,stará dobrá" svěží uni
    • Proti
    • nic
  • 9. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Spokojenost

  • 27. červen 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    mně se moc líbí, má krásně svěží lehkou vůní

    • Pro
    • mně se moc líbí, má krásně svěží lehkou vůní
  • 29. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    parfém byl jako dárek, známá a osvědčená vůně

    • Pro
    • skvělá vůně
  • 27. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    Příjemná vůně, cenová dostupnost

  • 6. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Další příjemná vůně pro mě.

  • Eva Rottová | 12. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem velmi spokojená.

  • 27. březen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    zajímavá vůně

  • Jitka Grunová | 20. leden 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    Vůně pro každý věk, svěží,čistá, nestárne

    • Pro
    • pravidelně se k této vůni vracím na denní nošení do kanceláře
  • silvik | 23. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Parfém je úžasný :-)

  • 5. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Změnil jsem značku a toto se mi líbilo

    • Pro
    • Mám vyzkoušeno
  • 22. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento produkt znám delší dobu a jsem s ním spokojen.

  • Luboš Kuttelwascher | 8. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    pro mě velmi sympatická vůně

    • Pro
    • miluji tuto vůni
  • 7. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem spokojená.

    • Pro
    • Lehká sportovní vůně. Hodně podobná Tuscan Soul od Ferragamo - ovšem za podstatně nižší cenu.
  • JB | 7. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento parfém, už používám přes rok a jsem s ním spokojena. Má příjemnou a jemnou vůni, přesně se hodí pokud se vyráží do společnosti - do divadla, kina, ale i do práce,na školení.

  • 3. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    CK one používam už několik let max-spokojenost!!!:-)

  • 27. únor 2014

    Celkové hodnocení: 60%

    Voní mi,ale výdrž je horší...

  • Monika | 30. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    dobrá cena vzhledem k množství, doporučuji

    • Pro
    • vůně vhodná pro muži i ženy, velmi příjemná a svěží, používáme ji jako každodenní pracovní vůni
  • 15. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    Toaletní voda příjemně a svěže voní. Připomíná mi citrusy. Možná bych ji přirovnala k parfemované toaletní vodě BÚ (žlutý obal), kterou už pravděpodobně nevyrábějí.

    • Pro
    • Příjemná svěží vůně.
    • Proti
    • Při použití (nastříkání) vůně moc nevydrží.
  • 23. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji.

    • Pro
    • Klasika, manžel vůně střídá a k této se opakovaně vrací. Jako dárek nikdy neurazila a vždy byla pochválena. Dlouho vydrží.
Nakup teď,
dopravu máš ZDARMA
a zaplať třeba až v lednu.
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací