Principy ochrany soukromí na Parfemy.cz
Parfemy.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

Recenze Calvin Klein Beauty - EDP

Kód produktu: pCK245

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 5. březen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    lehká vůně, na každý den, výhodné balení

  • 19. únor 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    příjemná vůně

    • Pro
    • příjemná vůně
  • 17. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Je to vyzkoušený parfém,který nakupujeme pravidelně. Přijatelná cena.

    • Pro
    • Vyhovuje partnerce.
  • 15. květen 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    Krásná vůně

  • 21. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    vřele všem doporučuji, krásná příjemná vůně pro ženy

    • Pro
    • Nádherná vůně, vřele dopoiručuji
    • Proti
    • žádné
  • 13. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    dufam,ze tento parfem tak rychlo nemizne z trhu,pretoze je naozaj dobry,hodi sa aj do zafajceneho prostredia,vonia elegantne,lahko a na urovni

    • Pro
    • tuto znacku pouzivam uz par rokov,je to velmi pekna vona,kt.sa hodi kazdemu
    • Proti
    • nemam nic proti som spokojna
  • 24. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    příjemná vůně

  • Yveta Vágnerová | 28. únor 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    Tento parfém jsem si vybrala proto, že jsem chtěla zkusit další parfém od CK Domnívám se, že je vhodný pro zralé ženy, možná spíše na plesy, či večerní aktivity.

    • Pro
    • Vůně si všimnou i kolemjdoucí. Rozhodně zajímavá pro zralou ženu. Stačí ji aplikovat ráno - vydrží
    • Proti
    • Po aplikaci mi připadá příliš sladká.
  • 20. únor 2011

    Celkové hodnocení: 10%

    nemuzu hodnotit jeste jsem ho nepredal dotycne osobe , je to prekvapeni a pak se uvidi nazor majitelky . s pozdravem ing.Struhar Jozef .

  • 10. leden 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    rafinovaná a zároveň čistá vůně,nádherný flakon,koresponduje s vůní,

  • 31. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    Sedí perfektně

  • 26. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 80%

    Designový obal, sladší vůně pro mladší i starší ženy.

  • Dagmar Syrovátková | 13. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Pro energické ženy

    • Pro
    • Okouzlující vůně
  • 12. leden 2018

    Celkové hodnocení: 90%

    • Pro
    • byl to dárek
  • 1. leden 2018

    Celkové hodnocení: 100%

  • 8. červen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

  • 11. květen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

  • 3. říjen 2016

    Celkové hodnocení: 70%

  • 1. leden 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 28. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

Lhůta na vrácení 6 měsícůx