loading

Recenze Cacharel Eden - parfémová voda s rozprašovačem

Kód produktu: pCH003

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Vaněčková | 8. listopad 2016

    Celkové hodnocení: 70%

    Doporučili mně tento produkt známí.

    • Pro
    • Nová vůně
    • Proti
    • nevím
  • Olga Vlková | 24. červenec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    spokojenost

    • Pro
    • krásná vůně
  • 12. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Velmi kvalitní

  • 3. září 2015

    Celkové hodnocení: 40%

    Nedoporučila bych kupovat podle recenzí nebo složení, určitě je třeba předem vyzkoušet,

    • Pro
    • Specifická vůně mokrého jehličí.
    • Proti
    • Je nutno předem vyzkoušet a předejít zklamání
  • 1. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Příjemná a dlouho trvající vůně.

  • Petra Vlčková | 18. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    nejraději bych se v ní koupala

    • Pro
    • jsem na ni už léta závislá
    • Proti
    • nic
  • 27. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Dobré zkušenosti

  • 1. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Je to můj oblíbený parfém. Objednala jsem si ho u Vás ráda vzhledem k přijatelné ceně a rychlému dodání.

  • Danuše Gregušová | 12. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    tento parfém používám již mnoho let produkt netvoří fleky na oblečení vůně vydrží několik hodin vhodný parfém pro den i slavnostní příležitosti neobtežující vůně pro okolí

    • Pro
    • stálá kvalita výrobku charakteristická vůně pro ženu vůně neobtěžuje okolí vhodný parfém pro všechna roční období
  • Cecilie Kynlová | 7. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Parfém používám určitě patnáct let,ne-li více a do dneška jsem se ho nenabažila.Většinu lidí zajímá čím jsem navoněná a většinou ho málo znají,ale ti,kdo znají mě,ví že ke mě patří.

    • Pro
    • Mě nádherně voní,tento parfém poižívám již několik let.
  • 29. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem s parfémem spokojená, už jsem si objednala 3 ks. Nevím, co dodat ještě.

  • 17. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    skvělá vůně

  • 3. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    vřele doporučuji

    • Pro
    • krásná vůně a dlouho vydrží
    • Proti
    • cena
  • 2. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    krásná kvalitní vůně

    • Pro
    • Používám tuto vůňi již několik let
    • Proti
    • nic
  • eva | 30. říjen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji tento produkt. Krásná vůně a délka po kterou vydrží.

    • Pro
    • krásná vůně výdrž
  • eva | 19. říjen 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Krásná vůně pro mě i okolí..

    • Pro
    • kupuji si v tomto obchodě parfém opakovaně, nádherná vůně, která dlouho vydrží - doporučuji nakupovat v ověřeném obchodě. Jednou jsem se nachala nalákat na internetu nízkou cenou a byla to nějaká nepovedená napodobenina... takže jsem nakonec neušetřila :(
  • veselá Helena | 27. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 30%

    spokojenost

    • Pro
    • mám parfém poprvé riskla jsem to podle horoskopu a jsem spokojená
  • vera stefankova | 22. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    cena v Cechach je nesrovnatelna s cenou parfemu v zahranici- Spanelsko, Nemecko

    • Pro
    • pouzivam tento parfem jiz nekolik let , jsem spokojena
    • Proti
    • cena .-)
  • Iva | 15. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    jedinečný, jiný nepoužívám

    • Pro
    • vynikající
  • František Vosyka | 22. prosinec 2009

    Celkové hodnocení: 100%

    Protože tato vůně je nezaměnitelná Dlouho ho již manželka používá Již byl doporučen Abych včas objednal větší balení

    • Pro
    • nej vůně mezi vůněmi
Lhůta na vrácení 1 rokx

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací