Principy ochrany soukromí na Parfemy.cz
Parfemy.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

Recenze Purity Vision BIO Panenský kokosový olej lisovaný za studena PURITY VISION

Kód produktu: kDKR2051

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • JiřkaK | 9. leden 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Za mě malý zázrak. Konečně jsem dostala ekzém pod kontrolu.

    • Pro
    • Má mnoho využití Je jedlý takže není problém použít u malých dětí
  • 16. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Kvalitní kokosový olej

  • 26. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Všem doporučuji. Mé vlasy jsou lesklé a hebké.

    • Pro
    • -výborné na vlasy -používám přibližně 1x týdně a nechám působit 30 minut, vlasy jsou po něm zdravější, lesklé a hebké -rozhodně doporučuji
    • Proti
    • -nic, jen při špatném vymytí jsou vlasy trochu mastné
  • Monika | 25. duben 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    široké použití bez strachu, že bych si ublížila nebo osypala

    • Pro
    • pevná konzistence, která se po doteku změní v olejíček nádherná kokosová vůně přírodní složení bez chemie
    • Proti
    • nic
  • Marie | 4. březen 2014

    Celkové hodnocení: 70%

    cena kvalita

    • Pro
    • cena kvalita
  • 19. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    přírodní produkt-používám pouze jako kosmetiku, v kuchyni jsem nevyzkoušela

    • Pro
    • používám delší dobu,spokojena,v létě vynikající po opalování
  • AlenaFilipová | 22. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    výborný, kupuji ho opakovaně

    • Pro
    • krásná vůně, není mastný
    • Proti
    • -
  • 7. květen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Tento produkt jsem mela poprve,koupila jsem si ho dle recenzi,jsem s nim velice spokojena a doporucuji ho...Mam velice suchou pokozku,olej je prijemny na tele,voni krasne kokosem,odstrani drobne suche supinky........

    • Pro
    • je vyborny na velmi suchou pokozku mam ho poprve a jsem velmi spokojena...zase si ho koupim a doporucuji ho........
    • Proti
    • dosti tuhy
  • Hanka.Sv. | 13. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 60%

    Zatím jen olej nevyzkoušela, tak nemohu říct.

  • 18. červen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

  • 3. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 2. březen 2015

    Celkové hodnocení: 90%

  • 1. únor 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 20. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 90%

  • 14. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 22. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 70%

  • 12. leden 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Je dobrý.

    • Pro
    • je výborný na všechno. Používám ho jak na vlasy, obličej i tělo. Jsem spokojená, koupím si ho opět.
Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x