loading

Recenze Armani Code For Men - EDT

Kód produktu: pGA017

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 25. květen 2017

    Celkové hodnocení: 90%

    byl to dárek

    • Pro
    • elegantní nevtíravá klasika
    • Proti
    • vyšší cena
  • 8. květen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Maximální spokojenost

    • Pro
    • Příjemná pánská vůně.
    • Proti
    • Nic
  • 7. duben 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Dárek pro manžela - je to příjemná vůně pro sexy chlapa :-) není příliš těžká, prostě hezky voní.

  • 8. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    skvělá vůně pro báječného muže

  • Irena Furiková | 30. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Příjemný, ale celý den nevydrží.

    • Pro
    • Příjemná vůně Byl mi doporučen.
  • Miroslav Borak | 14. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Nadherna vune dobra cena

    • Pro
    • Uzasna vune dobra cena
    • Proti
    • Nemam
  • 29. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Přítel používá převážně tuto vůni už několik let a i když zkusíme nové vůně, tahle zůstává číslem 1.

  • 28. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    obdarovaný byl s vůní spokojen, znal ji, přál si ji

    • Pro
    • byl to dárek a vůně se líbila, obdarovaný ji znal
  • DonCrazy | 4. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Jednoznačně doporučuji! Jen dobré zkušenosti s Armani Black Code!

    • Pro
    • luxusní, nepřekonatelná vůně na kterou navábíte kde jakou ženu
    • Proti
    • nebudete stíhat ty ženy odhánět
  • 16. únor 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    je to příjemná vůně

  • 6. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    Krásná vůně

  • jarka | 16. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    -tuto vůni používá manžel již poměrně dlouho a je stále oblíbená -je to příjemná vůně i pro mě -zde vychází tato vůně podstatně levněji,jinak si maslím,že patří mezi dražší -používá se jednoduše -má elegantní, jednoduché balení -ostatním nedoporučila, pak bych tuto vůni poznávala všude -na nic si dávat pozor nemusím,není potřeba

    • Pro
    • příjemná vůně, oblíbená manželem
  • 26. duben 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Vybíral jsem před šesti léty v kamenném obchodě z toaletních vod, na které jsem měl doporučení. Tento produkt jsem vyhodnotil jako nejlepší a následně na něj přešla z Mont Blancu i moje žena v podobě for women. Při příštím nákupu porovnám cenovou nabídku s konkurenčními internetovými obchody.

    • Pro
    • Nevtíravá vůně, která zaujme. Dlouhá doba působení s udržením vlastností.
  • spokojený zákazník | 15. září 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • vysoká kvalita
  • 12. březen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Perfektní

    • Pro
    • Krásná mužná vůně
    • Proti
    • Nic
  • 9. červenec 2016

    Celkové hodnocení: 90%

  • 23. únor 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Osvědčená kvalita, vůně má dost dlouhou výdrž, je mužná, středně výrazná, manžel je velmi spokojen, objednáváme po několikáté.
  • 20. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 12. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 3. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 90%

Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK