Principy ochrany soukromí na Parfemy.cz
Parfemy.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

Recenze Bvlgari Aqva Pour Homme - EDT TESTER

Kód produktu: pTESTER094

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 5. březen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Zakoupil jsem si už druhé balení tohoto parfému, používám velmi často. Co se týká výdrže, řekl bych, že odpovídá ceně, tedy ani málo ani nějak převratně dlouho. Příjemný parfém, který spousta žen chválí :-) Dle mého názoru se nejedná o profláklou vůni jako některé modely jiných značek :-)

    • Pro
    • Velmi dobrý parfém
    • Proti
    • cena :-/
  • 26. únor 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Skvělá vůně, kupuji ji pravidelně manželovi, výdrží celý den.

  • 17. říjen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Nádherná nevtíravá vůně

  • rak | 4. červenec 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    praktické balení

  • 24. duben 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    opakuji nákup této vůně pravidelně, jsem s ní prostě spokojený

    • Pro
    • spokojenost z vůní
    • Proti
    • nic
  • 12. březen 2016

    Celkové hodnocení: 80%

    zatím jsem spokojen

    • Pro
    • vůně je velmi příjemná
    • Proti
    • nepraktická dóza moc dlouho nevydrží
  • Josef Andrle | 26. červen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    skvělá vůně,doporučuji

  • 21. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    líbí se mi její čistá vůně

    • Pro
    • kupuji ji manželovi
  • petron | 15. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Hodí se převážně na letní měsíce.

    • Pro
    • Nádherná jemná vůně nelze ji přehlédnout.
    • Proti
    • Nic
  • limetka | 8. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    je to dárek pro manžela - tato vůně doplňuje jeho charakter a osobnost

    • Pro
    • nejlepší vůně pro charizmatické muže a za skvělou cenu
  • Olga Blablová | 23. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Parfém je pro muže a já ho koupila jako dárek. Syn ho používá dlouho a mě moc voní.

  • Petr | 26. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Produkt jsem vybral protože je úžasný. Kdo sebere odvahu tak se zeptá co to je za vůni. Výborná cena za množství,praktické balení parfému. Tento produkt bych nejraději nikomu nedoporočil protože pak bude úžasně vonět každý muž.

    • Pro
    • Naprosto úžasná vůně. Svěží,čistá,za vynikající cenu. V davu vyjímečná protože všude už je trochu přebossováno a Aqua di giem jsou snad polité chodníky. Tahle vůně je držák plná perfektích kontrastů. S touhle jsem k sežrání. Kradou jí ženy protože si myslí že budou vonět stejně úžasně jako muž. (děvčata na to zapomeňte nemůžete se cpát všude)
    • Proti
    • V nabídce není voda po holení.:(
  • 18. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    tuto toaletku kupuji manželovi, používá ji roky a snad mu nikdy neomrzí, protože pro mně vždy voní velice sexy

    • Pro
    • jedinečná vůně
  • P.H | 17. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    spolehlivost

    • Pro
    • super
  • Klára Kneževičová | 30. prosinec 2009

    Celkové hodnocení: 90%

    Doporučuji

    • Pro
    • Super obsah za vynikající cenu...Jse maximálně spokojená.
  • Zdena Pojezná | 15. prosinec 2009

    Celkové hodnocení: 80%

    toaletní vodu , její vůni známe, takže nákup přes internet je výhodnější a pohodlnější než v obchodě s parfémy.

    • Pro
    • s vůní je manžel spokojen, je to jeho druh
  • 16. listopad 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • vůně vydrží dlouho
  • 28. září 2017

    Celkové hodnocení: 100%

  • 28. listopad 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 21. listopad 2016

    Celkové hodnocení: 100%

Lhůta na vrácení 6 měsícůx