loading

Recenze Versace Bright Crystal - EDT TESTER

Kód produktu: pTESTER049

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 26. září 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Manželku potěšil

  • 27. květen 2016

    Celkové hodnocení: 80%

    Celkem dobrá vůně

  • 17. květen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    krásně voní, vůně vydrží

    • Pro
    • krásně voní, vydrží
  • 27. duben 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Vyzkoušela jsem ji a jsem pro další balení

    • Pro
    • 100%
    • Proti
    • Nic
  • Renáta Mrkvičková | 7. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Bright Crystal používám již několik let, jsem s ním spokojená. Výdrž optimální, tester si kupuju, protože je levnější než klasická vůně.

  • 3. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    Vůně skvělá, ale během dne se musí obnovovat.

    • Pro
    • Krásná vůně
    • Proti
    • Nevydrží celý den
  • 1. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    znám a používám

    • Pro
    • znám používám
  • 26. září 2015

    Celkové hodnocení: 10%

    špatná volba

    • Proti
    • vůbec nevoní a ani nevydrží poslala jsem zpět
  • Lalala | 25. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Prostě úžasná vůně kterou si zamilujete :-). Super dárek.

    • Pro
    • Vůně k zamilování :-)
  • Dagmar Polednová | 29. červen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Tato vůně mně vyhovuje a doporučila bch ji těm,komu vyhovuje lehká květinová vůně.

    • Pro
    • produkt kupuji opakovaně,vúně mi vyhovuje-
    • Proti
    • -
  • 11. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Velmi příjemná vůně.

  • 7. duben 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    spokojenost

  • Jana Bayerová | 28. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Produkt jsem si vybrala,protože mě velmi zaujal a mé kamarádky,a já se rozhodla to koupit mamince na Vánoce. Jelikož byla reakce ohromující,tak vřele doporučuji Všem co neví jaký dárek své mamince koupit,určitě ji to potěší.

    • Pro
    • Přepychová ,elegantní jemná vůně. Na doporučení.
  • 24. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Skvělá vůně k použití po celý rok.

  • Zuzka | 1. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Krásná lehká letní svěží vůně.

  • Soňa | 26. červenec 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    velice příjemná letní vůně

  • Katy | 9. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám ji denně od té doby, co jsem ji objevila, mám ji hned 3x, doma - v práci - u přítele, zatím jsem nenašla konkurenci. Není drahá jako můj dříve oblíbený Dior Addict 2. Jen má trochu moc velké balení, hlavně to víčko, sice to vypadá dobře, ale je stejně velké jako sama lahvička s parfémem, většinou ho odkládám. A možná by mohl být flakon odolnější, podařilo se mi ho upustit na dlažbu a nepřežil :-( Co se týká vůně, myslím, že tato nikoho neobtěžuje, není ani těžká, sladká, dráždivá, vlezlá.

    • Pro
    • vůně, cena, dostupnost
    • Proti
    • trochu moc velké víčko :-)
  • MT | 1. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Rozhodně se vyplatí jí vyzkoušet,nezklame vás. Vhodná na denní používání i smyslný večer.

    • Pro
    • Decentní vůně, kterou neobtěžujete okolí a přesto s ní zcela splynete :-)
  • irim | 23. květen 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    krásně voní

    • Pro
    • krásně voní
    • Proti
    • je to pouze toaletní voda, takže nevydrží vonět dlouho
  • Slávka | 11. duben 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    vyzkoušela jsem si vůni v obchodě, vůně dlouho vydrží, je úžasná, jemně květinová, ulítám na ní....

    • Pro
    • velmi hezký obal a barva mě přímo přitahuje
Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací